varför skriver jag detta?

minkar har sex i åtta timmar 
inte dåligt 

ca 5200 i mellanskillnad alltså

jaha, nu fick jag veta att en genomsnittlig man runkar 2000 gånger under en livstid. 
va? bara? förra siffran var ju på 7200 gånger. 
detta betyder alltså att en man i genomsnitt får lega ca 5200 gånger. 
nu är jag säkert mycket fördomsfull men jag var lite chockad över att inte det var mer än 2000 gånger.
eller ja, har aldrig tänkt på det innan i och för sig. 
men kan det verkligen stämma? jag ser framför mig en överkåt tonåring som inte är snyggast i klassen. kommer man inte över det antalet ganska fort då? 
men som sagt, jag vet verkligen vad jag pratar om just nu. funderar bara egentligen.
beccasur - varför engagerar jag mig i denna fråga? 

att komma eller inte komma

den genomsnittliga mannen kommer ca 7200 gånger under sitt liv. 
de fick jag veta på kanal 5 precis. hur har man kommit fram till detta?  
vad ska man tycka om detta antal? är det mycket? lite? 
varför har jag över huvudtaget tagit upp detta? 
beccasur - förvirrad?

hjälp vad bra

kollade precis på greys. hade premiär idag. 
jag säger bara en sak. 
hjälp vad bra. känner mig helt känslomässigt slut nu faktiskt.
beccasur - smågråtande 

"jag vill ha en flickvän som är som du... fast inte du då"

denna mening fick jag sagt till mig för en tag sen. naturligtvis av en kille jag var lite småintresserad av. behöver jag säga att jag blev inte allt för glad av att höra detta? vadå som är som mig men inte är jag? va fan? är inte jag bäst på att vara jag? om man vill ha flickvän som är som mig, är inte det bästa valet mig då? 
jag gick runt och överanalyserade detta bra länge. fick inte ihop det. vad menade han? hur menade han? varför kunde han inte vilja ha mig då? för ja, ärligt talat så vill man ha någon med ALLA mina egenskaper osv är det inte så att JAG hade varit den bästa då? 
jag tyckte att allt var skit snack. att detta var ett fint och för mig nytt sätt att säga "det är inte du, det är jag" 
MEN 
han hade fan i mig rätt. faktiskt. nu, förstår jag vad han menade. det tog som sagt ett tag men nu är jag där. jag förstår. för jag känner samma nu. pinsamt nog. inte med honom just men med en annan killkompis. jag vill (sen, senare, om ett jävla tag) ha en pojkvän som är som han. men jag vill inte ha honom som pojkvän. men någon som är som honom. 
skumt men sant
beccasur - inte lika förvirrad länge (i just denna frågan)  

men så var det ju det här med: svennebanan vs. blattespråk.... från en.. ja invandrares perspektiv

vad är det som får folk att vilja bryta på utländska? jag förstår inte det. nu klagar jag inte på invandrare som kommit till sverige, utan det jag halvt som halvt klagar på att svenska människor som är födda i sverige som bryter. jag menar, killar och tjejer som heter låt säga anders andersson som går runt och säger "jag svär på min mamma, jag ska kn***a din mamma, jag svär på gud, yo, walla osv" det är inte ok.
det är konstigt och ja, lite tragiskt.

varför vill man eftersträva att låta så? är det så att det är jag som inte förstår? är detta coolt/respektingivande/allmänbildat?

jag kommer ihåg är jag var ung (tror det var ungefär samtidigt som elden uppfanns) då i alla fall var filmen "blood in blood out" väldigt populär bland mina killkompisar. de kollade på filmen om och om igen (lite som jag gör med twilight) efter att ha sett filmen flera gånger så började mina svenska killkompisar att prata som de gjorde i filmen. i början tyckte jag och många med mig att det var lite roligt eftersom de sa direkta repliker från filmen men det slutade inte där. nej nej, efter ett tag så började samtliga killar att bryta på utlänska på heltid. och många med dem.

för mig, som är första generations invandrare var och är detta mycke märkligt. under min uppväxt bodde jag och min mamma en tid i ett väldigt invandrartätt område. det är ju så, man (staten) har en tendens att placera ut/in invandrare i samma områden. nu är detta inte så utmärkande i just vår stad men det finns statsdelar både i sverige och annars i världen där man kan leva hela sitt liv utan att faktiskt lära sig språket som faktiskt talas i det landet. men oj, nu kommer jag ur kurs. det var egentligen inte det jag skulle prata om. men det finns massa och säga om detta med så det får nog bli ett ämne detta med någon gång.


som jag sa, att vara svensk och bryta är för mig konstigt. för att vara invandrare är inte alltid lätt. om du har ett invandrarnamn så är risken stor att du inte får ett jobb du söker trots att du mycket väl borde få det. och så är det, det finns ingen som kan säga att det inte är så. jag är ett levande exempel och det är även min mamma och många många med oss. jag har inte alltid haft namnet rebecca men har märkt en väldig skilland på bemötande efter att jag bytte. tragiskt men sant. sen är det naturligtvis så att det blivit bättre det säger jag inget om men bra och bäst är det inte.


varför vill (och nu vill jag verkligen skriva svennebanan men vågar faktiskt inte det eftersom jag inte är svensk själv... lite som att man inte säger blatte om man inte är blatte osv) varför vill dessa killar bryta? är det så att det är coolt? att det är lite respektingivande? lite "bad boy" över det hela? nej, jag tycker inte det.


under detta inlägg har jag utgått från mig själv som invandre. jag ser mig i det dagliga livet som svensk. eller ja, jag tänker inte alls på det. det är som att jag i mitt dagliga liv inte brukar reflektera allt för ofta att jag är brunett/tjej/osv. det är ju inte sånt man tänker på. men då jag faktiskt tänker på det är när jag hör folk som är svenska bryta. jag säger sällan något för jag blir lite ställd och ja, det är ju inte min plats att påpeka hur folk pratar. men jag kan inte annat än att ibland tycka att det är lite repektlöst. lite som att man hånar dem som inte kan språket så bra. sen så förstår ju även jag att det inte är menat så men jag kan inte hjälpa att ja reagerar så.

det är lite som att säga "de jävla blattarna! men inte du beccasur för du är ju som en svensk" är det verkligen menat något bra? ska jag verkligen inte reagera på en sån kommentar? vad är skilladen? egentligen.

beccasur - svensk? blatte? spelar det någon roll?

Hej Kaj

Onsdag hela dagen, tur att jag har sovit hela dagen då.
Gick upp för en stund sedan efter att ha sovit som ett litet barn och nu sitter jag här med mitt kaffe och en äggmacka.
Ahh de där jävla ägget, jag fattar inte vad jag gör för fel, men det blir aldrig som jag vill ha det. Antingen blir det för hårt, eller så rinner gulan iväg. Jag är lite petig vad det gäller det där med gulan med. Rinner den så spyr jag, så jävla obehaglig den där gulan. Usch.

Vet ni att klaga är det bästa som finns!
Idag är vi fyra stycken som ska träffas och klaga, klaga på Västtrafik som fuckade upp sig totalt när vi skulle hem från Gbg för ett tag sedan.
Jag tycker också att det är gött att älta samma klagomål om och om igen. Min största idol kan vara den arga-lapparen, jag inspireras av lappar, speciellt de arga lapparna och jag har gjort några själv. Jävla bitterfitta tänker ni nu och ja, verkligen sjukt bittert - faktiskt. Men ack så kul. Det här med ludd i torktumlaren är en klassiker, eller som i mitt hus - låta ytterdörren mot allmän gata stå på öppen så vem som helst kan lalla in. Jag har gormat om detta sedan jag flyttade in här, vissa har börjat lära sig, andra är fortfarande sjukt sega i sin utveckling och deras hjärna kan inte snappa upp att man ska stänga en dörr med portkod, jag menar portkod finns ju ändå till för att inte alla ska komma in - idioter!
Min arga lapp om dörren till grannarna fick sitta uppe en halv dag - sedan var det någon som tog åt sig och rev ner den, men som fortfarande inte har fattat.

Nu ska jag ge mig på min frukost - kaffe och keso med äpple och kanel. Jag lovar att snart växer det fan ut keso ur öronen på mig. Men vill man vara fin får man lida pin som någon smart jävel kom på att säga.

 


Har du tänkt på detta?

- När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?
- Hur har man fått skylten 'gå inte på gräsmattan' ut till mitten av gräsmattan?
- Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?
- Alla känner väl till flygplanens svarta låda, som alltid håller sig oskadd. Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?
- Varför är inte ordet förkortning kortare?
- Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?
- Varför beställer folk en dubbel osthamburgare med stor pommes frites och Cola light?
- Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?
- Varför kommer pizzan fram snabbare till kunden, än ambulansen till patienten?

Mmmm, nu fick ni allt något att tänka på.

Själv säger jag nu god natt - helt ofattbart att man har så sjuk dygnsrytm.
Glädjer mig dock att jag inte är själv om det för då har man sällskap på natten.
Min mage kurrar jättehögt med, men orka äta när klockan är ca: 04.00.
Ähe, lite svält har väl ingen dött av?
Okej, det var inte ens kul... Men humornivån är sjukt låg på natten, tro mig.

//Malinblond aka Maalinen

This time baby...

Been there, done that, messed around I'm having fun, don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet, I won't let you in again
The messages I've tried to send, my information's just not goin in
Burning bridges, shore to shore, I break away from something more
I'm not to, not to love until it's cheap
I won't let you turn around, I'll tell you now, I'm much too proud to walk away from something when it's dead
Do do do your dirty worst, come out to play when you are hurt
There's certain things that should be left unsaid
Tick tick tick tick on the watch, life's too short for me to stop
Oh baby, your time is running out I won't let you turn around
And tell me now, I'm much too proud, all you do is fill be up with doubt
This time baby
I'll be Bulletproof


//Malinblond - så sant som det var sagt

Layout

Tillfällig layout.
Ska få tummen ur och fixa, sen.

Jakten

Och medan jag ändå håller på att skriver så måste jag dela med mig av en tanke...
Vad är det med folk och känslor? Jag syftar på det här med den där jakten, någon slags jävla lek som i 99 fall av 100 slutar med att någon blir sårad och lämnad.
Hur ofta har man inte hört att "det är jakten som är det roliga". Men VAD är det som är kul? Jag fattar verkligen inte, det är väl därför jag fortfarande är singel med.

Enligt mig så fungerar det ungefär alltid på detta sätt:
- Person 1 uppmärksammar person 2 och börjar jakten
- Person 2 i sin tur fattar vinken och låter sig bli jagad för att det ska skapa större "vill ha"-känsla hos person 1
- Person 1 och person 2 håller på såhär ett tag
- Person 1 börjar tappa intresset
- Person 2 börjar få mer intresse för person 1
- Person 1 tackar för sig, ja för nu har ju person 1 blivit intresserad på riktigt
- Person 2 blir kvar själv, ledsen och sårad och inser att jakten sög

Rätta mig om jag har fel men är det inte lite så det funkar?

//Malinblond - tänker för mycket och sover för lite

Men det var ju det här med: Svennebanan Vs. Blattespråket


Okej, detta är något som har stört oss en längre tid. På riktigt alltså, stört oss som fan.
Det är när svenskar, oavsett kön, snackar med brytning eller ännu värre använder sig av ord som "yo", "what's up", "yalla", "walla".. Ahh ni fattar grejen.
Vad varför hur?
Vad hände med att bara snacka vanligt.
Okej att jag med mitt egna lilla vokabulär kanske inte alltid är korrekt, men men men MEN - jag snackar i alla fall "normalt" eller vad man ska säga.

Anledning till detta ämnet är att jag och Beccasur råkat ut för detta.. Såååå många gånger med! Varje gång blir vi lika irriterade och måste diskutera just varför man gör på detta sätt.
Förvirrande, verkligen.
Varför "Yo" när man kan säga "Hej" - ganska obegripligt.
Och det som gör det ännu mer obegripligt är att det är så svenska Svenssons som säger det. Lacoste skorna och blonda hårsvallet, nemen kanske inte så extremt - en nästan. Och när de gör den där hälsningen när man klappar med händerna och avslutar med en dunk i ryggen - då flippar jag. Men ni måste ju hålla med om att det är pinsamt!

Ahh, det är så det är. Uppenbarligen inget liv efter som vi kommer på detta som ämne.
Veckans ämne är alltså Svennebananer Vs. Blattespråk. Uppföljning på detta kommer i morgon. Antagligen med nya tankar kring ämnet, kanske snappar man upp något under dagen som kan vara värt att nämna också.

//Malinblond - inte riktigt så yallawalla - bitch

Hur tänkte man här?

Jag kika runt på lite bloggar och hamnade på en sida med detta paret.
De kallar sig Esther & Esther, fråga mig inte varör men pinsamt är det.
Stolt har de länkat denna videon på när de sjunger, fy fan säger jag. Skäms man inte?


finns inte detta ordet? verkligen?

är inte OPRODUKTIV ett riktigt ord? 
inte? 
vad heter det då? 
beccasur -  undrande 

Living dead girls

En tanke slog rot.
Jag gick till gymmet innan och var pepp för ett combatpass, asbra, verkligen. Jag trallar iväg med mina träningskläder från 1995, jag menar hallå - jag ska svettas. Stog där i omklädningsrummet och till 98% var alla tjejer uppklädda. Smink, hår och senaste modet!
Jag kände blickarna mot mig, där stod ju jag med mina fula kläder, en toffs mitt på huvudet och osminkad. För mig är inte gymmet stället där man raggar, tvärt om. Gymmet är min frizon, det är där jag har anledning att vara mig själv - jag har ju till och med anledning att vara röd och svettig.
Så till er tjejer, och visst fan finns det killar som gör detsamma, skärpning!
Jag vill behålla min frizon som den är, svettig och osminkad.
Därför gick jag med huvudet högt, stolt ut från omklädningen och ägde efter det sönder alla på passet i min tisha med hål i.


 

Kul att Beccasur letat upp bilder i arkivet. Man kan ju inte påstå att man är nöjd med hur man såg ut, men helt klart kan man skratta åt skiten och bara förbättra sig. De sägs att man blir snyggare med åren - jag hoppas på det talesättet. Jag har mycket att vinna om det stämmer!

Annars så är jag inte lika sur nu som jag var innan. Har lärt mig att hantera mina ryck - känns vuxet, moget, verkligen. Vuxenpoängen trillar in. Och på tal om det där med vuxenpoäng... Jag har kommit på att jag har börjat påpeka hur folk talar, precis som min mamma gjorde med mig när jag var 14 år och hade trasiga strumpbyxor och hål i läppen. Något jag aldrig gjort innan, så vem fan tror jag att jag är?! Jag kan ju knappt prata själv, Hans på jobbet säger att jag har en egen ordlista för att jag säger ord som inte finns. Beccasur och jag hade en konverastion då hon säger: "Jag skulle inte tacka nej för att lega med honom!" PANG PANG BAAANG och jag var där och aggade. Malinblond: "Meh, sådär kan man ju inte säga - det är inte korrekt. Ligga menar du!"
Så jag ber om ursäkt till alla som råkar ut för mina påhopp, jag är till och med trött på mig själv.


Sedan undrar jag en sak.
Kan en människa vara perfekt?
Alltså på riktigt, sådär perfekt, eller ligger det i betraktarens ögon?
Jag tror jag kan ha råkat ut för det annars - eller så är det mina ögon?
Vad vet jag.
Tänk på saken och svara gärna på frågan, jag kan behöva få hjälp.



Snygg och snyggare - verkligen.
Har aldrig påstått att man är snygg när man sover i alla fall. tar det som en förolämpling om någon säger "du är så söt när du sover"... Men förhelvete, är du blind eller?


//Malinblond - strikes back at you

en önskan att inte gå till läkaren

jag vet 
jag är mycket väl medveten om att jag borde gå till läkaren 
min hosta är hemsk
mina revben är fan i mig knäckta 
MEN 
jag hatar, verkligen hatar läkare 
och hela grejen med sjukhus/väntsalar
men 
nu är det så att fröken malinblond har två krav på mig. det ena är och gå till läkaren. ok, jag ska. jag ska! om det inte inte blir bättre till på torsdag. jag ska verkligen då. 
beccasur - fortfarande hostande 

inte taget idag

                   

beccasur & malinblond 
bilder från förr. 
skulle varit massa mer 
men de krånglade med bilderna 
ja blev sur 
palla 
jaja
de kommer en annan gång 
detta blir en bra början 
/malinblond och beccasur - då och nu

beccasur och malinblond

thalland
lite fulla
mycket glada 
underbart 

hört på stan

hahaha jag dör vad roligt!! 
en vän berättade detta. 
en kille gick till bolaget och handlade. 
killen i kassan (dom känner varandra ytligt) säger 
"hej, hur är det?"
"jo det är bra, förutom att din idiot till kompis snodde min brud" 
"eh, ok... annars är det bra?"
och detta är inte ett ex till mig. nej inte alls. 
beccasur - skrattade 

man är inte mer än människa

för att fortsätta på det som malinblond var inne på.... det är fenomenet med ex.
alla har vi ex. eller ja inte alla men tillräckligt många av oss för att säga de flesta. och de flesta av oss har bättre och sämre ex. och så finns det visa av oss som har hemska ex. killar som pundat, ljugt, slagit, snattat allt möjligt ovs.
kort och gott, killar som det var ett helvete att vara tillsammans med. visa tjejer är ju bättre än andra på att sätta gränser, på att lämna idioterna än vad andra är. så är det ju. alla är vi inte bäst på allt.

det tar ett tag (olika för alla.... nehe?) men sen kommer man ju över svinet till ex. livet leker och ja, man hittar en ny kille eller så lever man sigel. det är inte det som är min poäng.

min poäng är när detta jävla svin (just detta uttryck kanske inte andra använder men jag tycker att förstärker min poäng) till exkille städar upp sitt liv. han slutar punda/dracka allt med procent i / ljuga/ slå / vara kriminell/ vad det nu kan vara.

missförstå mig rätt nu. klart att man blir glad i hjärtat för att han tagit tag i sitt liv. det är inte det. skit kul verkligen. all heder och bla bla. det som är det jobbigt ( och nu pratar jag helt och håller om mina egna åsikter, kan mycket väl vara så att det är jag som är knas.) jo, det som är jobbigt är ju att man har stått ut med att skit och nu är killen ok. han är en fungerande kille i samhället (ok, det behöver inte vara så extremt men jag överdriver lite nu för att få fram min poäng tydligare)

vad fan hände med egenligen mellan oss?! det är just det som jag undrar och kan faktiskt undra fortfarande.

exempel.
jag har ett ex sen flera år tillbaka som knarkade under hela våran tid ihop. han kunde bli hotfull och det var verkligen ingen dans på rosor att vara hans flickvän. (nu tänker säkert massa folk att "jaha, men varför lämnade du inte honom?!" ja, vad svarar man på det? JO, FÖR ATT JAG VAR KÄR OCH DET ÄR SÅ JÄVLA LÄTT OCH VARA EFTERKLOK!)
vilket som, jag stötte på honom på stan för ett tag sen och nu är han drogfri sen flera år tillbaka, han går inte på soc länge utan har fast jobb, egen lägenhet osv. jag är faktiskt väldigt glad för hans skull. stolt med. det är inte det som är grejen.
grejen är (tror jag) att man (jag) börjar småundra varför kunde han inte varit denna friska och roliga kille som man sprang på på stan? varför kunde inte de vara killen som man var tillsammans med? varför kan man inte pröva igen? nu? (eller ja inte nu i skrivande stund men då, då när man sågs.)

man (jag) kan känna ett sting av saknad. undran om hur det hade kunnat bli. varför det blev som det blev. och jag tror och hoppas att det är ok. man vet ju inte. det är ju därför mana undrar. för att man är inte mer än människa.


beccasur - funderar vidare

Man kan inte låta bli...

Okej, nu blir jag sådär tragiskt nostalgisk.
Man kan la ändå inte låta bli att tänka på "hur det kunde ha varit", ja alltså det där med ex! Det slog mig nyss när jag pratade med en "gammal vän" till mig, han har det bra nu... Han ska bli pappa, han fixar och grejar med lägenhet bla bla blaaa. Och ja, jag är sjukt glad för hans skull, på riktigt.
Men så kan den där tanken slå till att "heey, vad hände egentligen mellan oss då?". Är det bara jag som tänker så eller? Jag vet inte, bara en konstig tanke som slog mig såhär på eftermiddagen.

I övrigt är dagen bara sådär höstig, fast på det bra sättet - solen skiner ju faktiskt.
Musiken spelas i öronen och ja, jag sitter här som en försoffad svamp som suger i sig kaffe och som fortfarande har världens största påsar under ögonen.
Tycker att man som nattarbetare borde få någon form av bidrag för hur man ser ut. Nattarbete sliter, något förjävligt. Det är därför man ser ut som man gör! HAH, okej, det var mer ett önsketänkande att ha något att skylla på.
Men helt allvarligt, när jag lallar hem på morgonen så är jag grå, på riktigt - GRÅ (ska se till att fixa bildbevis). Jag går där med ögonen i kors, fult flöthår och McDonald'slugg, ja ni som har sett mig på morgonen vet vad jag snackar om - det är inte dålig volym på den luggen!!!, gråhy och sunkiga kläder i min egna värld och så ser folk en och tänker "ohh herregud, stackars barn... den där uteliggaren måste frysa ihjäl".
Jag ser detta som en form av utsatt livssituation, jag menar tänk om jag träffar killen hela dagen på gatan, han som är WOW och skulle kunna bli min man... Medan han tänker - usch och fy. Då borde jag väl få någon form av ersättning för sveda och värk?
För helvete, jag säger ju det - orättvist.


Nu spelas det musik alldeles för högt i form av Janis Joplin - Piece of my heart och jag sjunger med. Inte dåligt högt heller. Mina grannar verkligen älskar mig, jag tror det på fullaste allvar. Eeehm?

Well, life sucks and then you die. Citatet som aldrig går ur tiden.

//Malinblond - levande död


!?&%##!¤%"=?!

För i helvete...
Asså, man försöker träna och hålla igen med socker och skit.
Jag kämpar verkligen, vill inte bli ett tjockt fettomonster som lallar omkring. Förlåt ni som läser och kanske är överviktiga, men jag tycker det är äckligt. Okej, snackar inte om att jag vill bli någon pinne som lallar omkring och kan gömma sig bakom en björkstam heller - det är vidrigt. Men det här med former! Snyggt är det. Så kom igen kroppen - kom igen och samarbeta lite för helvete.

Dieter hit och dieter dit, det där skiter jag i. Och det ska jag tala om för er, man har ju provat det mesta av det sämsta dieterna... Man läser bloggar och ser reklamer om att "Ohh man blir smal OCH det smakar gott!". Well, nej. Det är en lögn. Smal blir man väl säkert, men man går upp allt och lite till när man väl slutar dieten. Sedan smakar det inte gott. Det är en lögn.
Den största lögnen av dem alla är att man mår bra också... Nej nej nej, ta mig fan heller. Hej magkramper!
Usch tänker ni, men hej sanningen är ju bara så. En måltidsersättning och din mage dör. Så ja, det kanske funkar att bli smal ändå, om man är redo att ta paketet man får till. Dålig mage är aldrig en rolig mage. Ah, ni som varit i asien, typ Thailand vet. Det är fan förjävligt.

Annars går solen upp i öst och ner i väst.

//Malinblond - en hungrig jävel!


räkningar

jag jobbar mycket. malinblond jobbar mycket.
med detta i åtanke kan man ju tro att vi är rika som troll. HAHAHAHA vilket skämt
nej, har precis betalat mina räkningar (liiite sent jag vet men jag har glömt/förträngt det)
oj, vad lite som fanns kvar...



hm, kan man överleva på varmt vatten en månad?


beccasur aka fattigjon


lördag=Göteborg=lovely

letade på datorn efter en bild då jag har någon form av dryck i handen
gick inte så bra 
hittade denna dock
den får duga
för på lördag bär det av till Stora Staden och då blir det fest
beccasur, malinblond och em ska 

dansa dansa dansa dansa dansa 
kommer bli guld!

jag vill inte jobba idag

fan, idag känner jag mig sjukt slö. vill inte vara egenföretagare idag utan en vanlig anställd som bara kan ringa och säga att man är sjuk. låta någon annan jävel göra jobbet idag. men det kan jag inte. går inte jag ner till butikshelvetet idag så är det ingen annan som kommer göra mitt jobb. nej nej, det finns kvar och väntar på mig. tro inget annat. fan, de här med att jobba sju jävla dagar i veckan suger balle. JAG VILL VARA LEDIG!!!!! om så bara för en dag. 

men då menar jag att vara ledig på riktigt. inget jobb, ingen städning, ingen tvätt och INGA JÄVLA MÅSTEN! har man blivit för gammal för det nu? är de "måste-fria-dagarna" över?! när i hela helvetet hände detta?! jag vet inte hur det var för er, men när jag var ung ( kommer inte ihåg när det var men gissar på 1800-talet) så hade man faktiskt dagar då man inte gjorde ett skit. inte en vettig sak på en heeel dag. man var ledig och GJORDE INGET! 
jag vet jag vet, det låter som en dröm. det låter som något så otroligt underbart så att kristna höger extrimister skulle kunna ha med de i deras bull shit om himmelen.
"tro på gud, i himmelen kommer du inte behöva göra nåt, INGA MÅSTEN" 
 hm, hade de varit så, så hade jag skrivit upp mig med en gång. 
//beccasur - arbetsvägran?

Slav!

Vill börja inlägget med att säga KUL.
Bara igår hade vi 93 läsare.
Okej tänker ni - yaaaay tänker vi.
Första dagen och nästan 100 pers.
Tack.



Fy fan, man känner sig en jävla slav när man kommer hem såhär på morgonen.
Jag var inte på "min" avdelning utan var på 1:an, idag höll inte mitt humör längre.
Satt på ett vak, skulle bli avlöst eftersom jag jobbat 10 timmar och min arbetstid var slut 07.00.

Klockan blev 5 min över 07, sedan blev klockan 07.10 och då gick jag och knacka på dörren. Dörren öppnades av en liten ful jävel som bara tittade på mig som att "hey, vad vill du?". Jag ber vänligt om att bli avlöst på vaket då jag redan jobbat över och vill hem. Jag får då svaret: "vi kom precis, du får vänta..."
OH NO, YOU FUCKING DIDN'T!
Använd aldrig den tonen, den blicken och den frasen till mig - aldrig. Hon stänger efter detta dörren i ansiktet på mig.
Jag öppnar dörren igen och säge lugnt men sansat "jag går hem nu, händer det något så är detta nu på erat ansvar då min arbetstid är slut. jag ville bara säga det", efter det la jag nycklar och larm på bordet och sa hej då. Reaktionen var, "så helvete heller att du gör" - då sa det bara pang i huvudet.
Jag tänker inte skriva allt jag sa och tänkte - då stängs nog bloggen ner.

Men en sak kan man nu konstatera.
Den jävla avdelningen går man ju bara till om man blir tvingad!
PLUS att bemanningen kan suga av mig.
"Malin, du akn inte ha alla nätter - ni är så många som jobbar och vi måste dela upp det lika."
Ännu en gång bet jag mig i tungan och tänkte för mig själv.... Din dumma lilla kossa, jag har ställt upp för dig i 3 jävla år. Inte 1, inte 2 - N E J T R E ! Och det är tacken, att det vi är så många. Du dra åt helvete. Jag är så less på detta så jag spyr rakt ut.

Tro mig - ingen hjälper när man inte har sovit på typ 48 timmar.
Nu ska jag dö lite.

Bra start på dagen - verkligen.
Idioter, verkligen.
Natters.
//Malinblond


fortfarande lika tragiska haha

määl säger: (20.57.43)

gör du?

becster säger: (20.58.07)

inte nåt

määl säger: (20.58.39)

bored

becster säger: (20.58.49)

ja me

määl säger: (21.03.28)

heeeyyy

becster säger: (21.03.54)

fuck off/sebulba

becster säger: (21.03.59)

sorry 

becster säger: (21.04.03)

han e störd

määl säger: (21.04.06)

fuck off

becster säger: (21.04.16)

e de allt

määl säger: (21.04.21)

sedan när har jag brytt mig kan du hälsa

becster säger: (21.04.45)

mmmm, har sagt till han o sluta nu

becster säger: (21.04.51)

han har tråkigt 

becster säger: (21.04.55)

de edrför

määl säger: (21.04.58)

i dont' care

becster säger: (21.04.59)

oj

becster säger: (21.05.03)

förlåt

becster säger: (21.05.06)

skit i han

määl säger: (21.05.11)

haha det gör jag

becster säger: (21.06.01)

gör du då? 

määl säger: (21.06.05)

inget

määl säger: (21.06.10)

kollar på bilddagboken typ

becster säger: (21.07.03)

okej

becster säger: (21.07.17)

jag håller på med min garnbi

becster säger: (21.07.19)

boll

becster säger: (21.07.21)

haha 

becster säger: (21.07.26)

frber? 

määl säger: (21.07.27)

ovanligt

määl säger: (21.07.49)

jo

määl säger: (21.07.57)

37,6 så det är bättre nu

becster säger: (21.08.30)

bra bra

becster säger: (21.08.32)

:)

becster säger: (21.08.45)

 

(censur)

 

becster säger: (21.19.41)

motherfucker

määl säger: (21.19.41)

därför jag frågar

becster säger: (21.19.49)

inte ja

määl säger: (21.19.54)

jag vet

becster säger: (21.19.57)

förlåt för han

määl säger: (21.20.07)

hur orkar du umgås med någon som är så förbannat omogen

becster säger: (21.20.07)

FÖRLÅT

becster säger: (21.20.16)

bajs

määl säger: (21.20.19)

be inte om ursäkt för att han är missanpassad i samhället

määl säger: (21.20.22)

det är hans problem

becster säger: (21.20.28)

mmm

becster säger: (21.20.38)

bli vänner nu

määl säger: (21.20.47)

aldrig

becster säger: (21.21.08)

same same bitch

määl säger: (21.21.15)

jeje

becster säger: (21.21.18)

han e konsitg i dag

becster säger: (21.21.23)

sorry

becster säger: (21.21.37)

jag vet inte vad de e för fel på han idag

määl säger: (21.21.38)

ge fan i att be om ursäkt för honom becca

becster säger: (21.21.41)

förlåt

määl säger: (21.21.48)

idag, är han inte alltid sådan?

becster säger: (21.21.50)

han sa samma sak

becster säger: (21.22.03)

ne... han KAN vara mysig

becster säger: (21.22.11)

kommer inte riktigt ihåg när nu bara

becster säger: (21.22.13)

hahaha

määl säger: (21.22.24)

inga kommentarer på det där

määl säger: (21.22.34)

pratar med dig i morgon ist när du är själv

becster säger: (21.22.48)

face to face

becster säger: (21.22.53)

inte ja

määl säger: (21.23.03)

han får gärna komma hit och prata

becster säger: (21.23.15)

palla

becster säger: (21.23.28)

nu låter jag inte han skriva mer

becster säger: (21.23.31)

sorry 

määl säger: (21.23.38)

skitsamma

määl säger: (21.23.42)

ring mig i morgon

becster säger: (21.23.54)

mmm 

becster säger: (21.23.57)

de gör jag 

becster säger: (21.24.03)

och du, jag e verkligen lessen

määl säger: (21.24.08)

var inte det

becster säger: (21.24.11)

pratar imrogn? 

määl säger: (21.24.15)

det är inte du som har sociala problem

becster säger: (21.24.24)

vad e de med mig? kan inte stava idag

becster säger: (21.24.27)

alls

becster säger: (21.24.29)

haha 

becster säger: (21.24.30)

jaja 

becster säger: (21.25.15)

ring mig när du vaknar... 

becster säger: (21.25.22)

jag ska upp halv sju så ja e uppe 

määl säger: (21.25.23)

mm

määl säger: (21.25.31)

vad ska du göra uppe så tidigt?

becster säger: (21.26.11)

hjälpa pappa med pallarna.... 60 st

becster säger: (21.26.15)

tar sin tid vettu

määl säger: (21.27.01)

jo det är sant


skrivet den 2 maj 2007

määl säger: (22.02.05)

våra internet tycker inte om varandra

becster säger: (22.02.14)

hahahaHA

määl säger: (22.02.37)

jeeejee, orka

määl säger: (22.02.38)

:D

becster säger: (22.02.44)

hej

määl säger: (22.02.50)

vilket avsnitt skulle nu kolla

becster säger: (22.02.57)

ett på

becster säger: (22.03.01)

3an

määl säger: (22.03.06)

aah pk

määl säger: (22.03.07)

ok

määl säger: (22.03.14)

jag har frågat det 100 ggr nu va :D

määl säger: (22.03.15)

HJAHAHAHA

määl säger: (22.03.19)

tröögast i stan

becster säger: (22.03.33)

fgrfgggrfgr


skrivet den 3 maj 2007

hahahaha, så mycket prat om ingenting 

 

 

määl säger: (18.23.27)

boooored

becster säger: (18.23.37)

neeehe

määl säger: (18.23.53)

/tjock

becster säger: (18.24.07)

haha thats me

määl säger: (18.24.13)

or meeee

becster säger: (18.24.16)

efter tacon ialla fall

määl säger: (18.24.25)

haha gott ju

määl säger: (18.24.28)

inte så ontyyigt

määl säger: (18.25.49)

en annan borde vart och tränat idag

määl säger: (18.25.55)

men du vet - bad fucking day

määl säger: (18.25.59)

så less idag

määl säger: (18.29.14)

hahaha noo life here

määl säger: (18.29.19)

spelar yatzy på internet

määl säger: (18.29.23)

mer mobbad kan mna vara?

becster säger: (18.31.00)

tillbaka'

määl säger: (18.31.09)

okok

määl säger: (18.31.48)

hur går det med mat och allt?


vad folk sagt förr

jag hittade en liten del av min citatbok innan idag. 
detta har jag skrivit ner för bra många år sedan. trodde att jag tappat bort boken och det har jag ju egentligen.... hittade ju bara en och en halv sida. så ja, man kan ju säga att jag tappat bort min citatbok... 
- han kan inte sätta på mig men..... han kan göra mig lycklig ändå 
- jag tycker inte om din ståndpunkt men jag skulle kunna ge mitt liv för att du ska få ha den 
- jag är kritsten och homosexuell eller männiksa 
- hur fan klär man av en kille?? 
- det är ju bara att stöna lite på franska så är hälften rätt.... 
- roy, får du verkligen peka finger? du går ju bibelllinjen....
- jag tycker järnspikar låter lite ute..... 
- jag är van att tafsa på mina killkompisar 
- det tänder jag verkligen på... en riktigt man... i förbi farten.... 
- hur mycket toapapper använder DU per dag?! 
- jag litar på gud. men människor? det finns väl ingen anledning och lita på människor. de är ju kapabla till vad som helst. 
- jag hostade så att jag kräktes. då upptäckte jag att jag måste börja tugga mina makaroner bättre.... 
- nu är jag alternativ som fan 
- jag vill till Spanien och bada i en pöl 
- även gudar dör när ingen längre tror på dem
- låt det vara som det är när det är
-  titta på min snopp (sagt av en... eh, väldigt tjejig tjej) 
- jag är helt hjärndöd
- jag är fjortis 
- det gäller att vara realistisk, pesemistisk och jävligt äckligt egoistisk 
- det är svårt och stå upp när man ligger ner 
en annorlunda tolkning på kaviar: gammal.... dålig..... kvinna 
- jag vill ha en riktig kuk (sagt av en man) 
- jag får håll när jag sitter framför tvn
- verkligheten slår sänder mitt liv
- det VAR kärleken som drev oss isär 
- kan man verkligen lita på att döden är defenitiv? 
dessa citat är blandade. både sagt av gamla och nya vänner. men även av kända människor. jag har valt att inte skriva vem som sagt vad eftersom, ja, orka. 
beccasur
in your face - .......

Det spelar ingen roll

Jag har provat allt, men ingenting hjälper
Jag har provat kärleken, ångesten, pillren, kniven och spriten
Du blev din gråt och nu har du gråtit sönder, det gör så ont att se dig, se dig gå under
Det spelar ingen roll vad vi gör, om vi super tills vi dör, du har inte en chans
Det spelar ingen roll vad vi gör, vi kommer aldrig bli lyckliga, inte en chans
Jag borde tagit det lugnt, inte varit så dum
Och sagt förlåt för det jag gjort och lyssnat, förstått och sedan kyssnat
Och alla vi älskar, dom kommer att dö
Finns det någon himmel?
Finns det någonting?
Det spelar ingen roll vad vi gör, om vi super tills vi dör, vi har inte en chans
Det spelar ingen roll vad vi gör, vi kommer aldrig bli lyckliga, inte en chans


- Den Stora Sömnen

Nu tror väl ni att detta är någonform av självmordspakt när ni läser texten. Men ack så fel, ack så dumt!
Det är bara lite bättre än det mesta som ni andra lyssnar på och det är en text som har en betydelse, ingenting för mix megapol helt enkelt, nej det är mer för dig som har en hjärna och någon form av musikaliskt intresse utöver Britta Spjuts (Britney Spears för er som inte förstod det heller...) nya skiva.

Föresten har denna bloggen redan toppat det antal besökare vi hade hoppats på. Fy fan vad bra ni är, eller ja, vi egentligen! Det är ju ändå vi som skriver. Ni behöver ju bara använda ögonen och hjärnan samt klicka lite för att få det att funka. Weijmer ska ha kred som kommenterar, ni andra är bara sjukt tråkiga som inte ens kan få fram ett "ööh" eller så fattar ni bara inte grejen bakom hela skiten. Men som sagt, sjukt kul. Fortsätt sprida ordet om denna blogg, vi lovar att det kommer bra mycket mer och roliga grejer så håll öron men framför allt ögonen öppna. Detta får man ju faktiskt inte missa. Vi vet att du gillar det, du kanske bara inte har förstått det ännu.

Sprid ordet - Idioterna strikes back at you.
Nästan som Jesus om han fanns, fast bra mycket bättre
.
//Beccasur och Malinblond - In your face, always.

Radio

Sjunger ut mitt hjärta på din radio, jag vill att du ska veta hur det känns...
Du och jag hade passat bra ihop - du och jag på samma frekvens.
Och allting blir ju sant om man ljuger lite grann, allting som du hör och ser
Och allting som dom säger om dig och mig, allting som dom säger om Gbg
Jag vill va, jag vill va, jag vill va på din, jag vill va, jag vill va, jag vill va på din radio!

Vilka genin, de där killarna i bandet Trubbel Gbg. De kan sätta ord på mycket.


Det är förjävligt.

Ehhm innan jag tar min nap måste jag bara svära lite.
Kommer åter in på ämnet kvinnor vs. män - och ja, ännu en ggn är livet sjukt orättvist!

Idag handlade jag en ny parfym, ett nytt puder och lite andra skönhetsprodukter för att, ja just det, göra ett försökt till snygghet. Hej ytliga tjejen? Möjligt, men va fan. Orka skrämma folk på stan? Jag vill faktiskt inte vara singel resten av livet!
Jag köpte kanske den minsta jävla burken med mineralpuder och blev rånad! Sant. Rånad är förnamnet. Jävla Dior. De om några tjänar väl pengar, sänk priset då? Tänk på svennebananer som mig - fattig! 500 svenska riksdaler för denna lilla, men ack så snygga, burk.
Värt?
- Återstår att se.
När burken är slut lämnar jag update. Är jag fortfarande singel, troligtvis är jag det, så funkar det inte.

Parfymen dock, den är jag kär i. Så vill ingen annan lukta på mig så kanh jag göra det själv.

Killar har det alldeles för jävla lätt.
Upp, ruffsa i håret och klart!
De behöver ju inte ens bry sig - de kan vara snygga ändå.

Jag ska byta kön, eller bara skita i vilket och ge fan i att bry mig om utseendet. Kanske funkar? Time will tell.



Annars måste ni se filmen Once.
Okej. Ni måste.
Värd.



//Malinblond igen - in your face stranger!


Det var det här med arbete...

Jaha, jag kan ha världens sämsta dag!?
Eller nej inte det heller, men jo lite. Okej beslutsångest?!
Jag bestämmer mig för att denna dagen är sjukt trist, mest för att jag är sjukt trött och blev inringd att arbeta i natt. Jag är för snäll - så jag sa ja!
Men som man säger, det är pengar och sova kan man göra när man dör?!

Lunch med Emelie innan idag. Vi pratade om vårat liv som 16 åringar och hur sjukt naiv man var. Jag trodde seriöst att jag skulle ha ett lyckat och perfekt liv när jag var runt 25 år. Men hej, vad är det man säger. Ung och naiv? Well well, fuck it. Jag tyckte också att folk som var 23 år var sjukt gamla när jag var 16 år. Idag tycker jag fortfarande att jag är barn, eller nej inte barn... Kanske bara sjukt omogen som en 16 åring. Jag har nog stannat i min mentalautveckling, eller som man säger - jag är lätt efterbliven? Hah. Där har vi det.

 

Annars är det precis som vanligt. Sjukt jobbigt att vara sömnlös. Jag är inte bara sömnlös jag är bitter också! Kanske kan bli min nya slogan? Malin - sömnlös och bitter! Ja, ta mig fan. Det kan inte stämma mer än så just nu. Som sagt, sömnlös. Så nu ska jag ta mig en powernap och försöka sova bort påsarna under ögonen.

// Malinblond - med påsar under ögonen som liknar icakassarna i din butik!


pappa arg?

"men jesus, nu gjorde jag sönder lådan. nu får jag börja om från början. FUUUUUUCK!!!!"

haha, ja vad säger man? bitter? haha


beccasur

vakna fel?

idag vaknade jag av att min kära far ringde mig och försökte få väckt mig. jag skulle egentligen gått upp ochvarit duktig idiot och varit på möte kl nio... men jag sov för gott och hade för underbara drömmar för att vilja vakna. nio mötet var ju bara att glömma då klockan var halv elva när min far äntligen fick upp mig. men men tolv mötet var jag vaken till och jag ska försöka hinna ikapp så bra det går idag.

min poäng var i alla fall att har man väl försovit sig så blir den dagen aldrig ok. man är ständigt sen med saker. man kommer inte ikapp hur mycket man än försöker. stessar man (jag) med så blir det ofta fel och det är bara att göra om och göra rätt.
det borde vara ok att skita i den dagen totalt om man har försovit sig eftersom den dagen garanterat kommer att bli rövjobbig ändå.

min plan för dagen är i alla fall att jobba, jobba och jobba. för att sedan gå hem kolla på feman vid tio tiden och sen har jag en date med min underbara bok. där i mellan kommer det bli pinsamt mycket kaffe, telefontjöt med malinblond och blogginlägg.

det värsta med hela skiten är att det är bara måndag idag. vafan?! sjuuukt lång vecka detta kommer att bli. men det roliga är i och för säg att både jag och malinblond verkar ha haft samma skit start på veckan. jag med med försovning och borttagna blogginlägg, och malinblond med skuma sms och ingen känsel i armar (haha sjukt kul för övrigt med armarna!)


thats all
beccasur - fortfarande nyvaken


Sömnlöst

Klockan 05.00 tyckte jag att det var värt att kunna somna.
Fy fan vad värdelöst.
Vaknade vi sju att jag låg på mina armar, det vill säga att de hade "somnat" från axlar till fingrarna - båda armarna med. Jag kunde inte röra dem och fick i mitt nyvakna tillstånd panik! Hej jag kunde inte röra mig. Va faaan liksom. Är det inte magen så är det tänderna, är det inte tänderna så är det armarna.
Lägg av!

Sedan finns det två sätt att vakna på, det finns det bra sättet då man vaknar utvilad harmoniskt och glad... Och så finns det det dåliga när man vaknar med ett ryck, kallsvettig och undrandes och tillråga på allt får man någon skit kastad på sig via sms, samtal, msn whatever.
Jag vaknade på sätt nummer två.
Helt åt helvete.

Mina påsar under ögonen borde göra min känd. Folk kan bli top models för mindre.

Jag ger upp.
Verkligen.
Nu musik som gör en pepp i stället, vad sägs om lite Trubbel Gbg - Här kommer trubbel.

//Malinblond aka kaffemalinen - in your face, stupid MF


I'm alive

Okeeeej.
Det eviga tjatet om mensvärk som aldrig verkar gå ur tiden. Men idag är det dags att ta upp ämnet igen. Seriöst. Varför, varför i hela helvetet ska man behöva ha blödning och tillråga på allt få ont också. Räcker det inte att man ska tappa massa blod och känna sig äcklig?
Näe, livet är bra orättvist.

Sedan har jag under kvällen lallat omkring hemma och poff TANDVÄRK!!!
Seriously, S E R I O U S L Y - hade det funnits en gud så är ju detta det klara beviset på att han hade hatat mig. Vad har jag, Malin Jönsson, förtjänat för att ha detta helvete? Absolut inget alls.

Fy fan, var man inte bitter innan blev amn det ju nu i alla fall.

Jag ger upp.

God natt
Over and out
- Malinblond - life sucks and the you die, idiot.

Allt vi gör går åt helvete...

Föresten.
Ni kanske undrar varför våran blogg heter just "Allt vi gör går åt helvete"?

Det finns som sagt en tanke bakom allt, vi är inte som många andra bloggande tjejer. Ja, alltså sådär prettofittiga med modebilder och Elin Kling som guru, nej vi har en ganska speciell känsla för livet. En aning bitter men skönt sarkastisk inställning till allt. Om vi säger såhär, 23 års erfarenhet av bland annat helvete och stundtals himmel, för mycket alkohol och kanske inte alltid rätt känsla för kärlek och mode så kan vi bjuda på det mesta inom verkliga livet som inte innefattar dagens outfitta och poser bilder.

Länge har vi pratat om att starta denna bloggen då vi känt varandra i sådär 12 år och vet precis vad vi går för. Många fyllesamtal har haft ämnet blogg+rolig+ägd+bitch, alltså vi. I fyllan tror vi oftast att vi är lite bättre än alla andra, när vi sedan nästa morgon vaknar upp och inser - FUCK inte nu igen. Så nej, vi är inte bättre än er, men vi är sjukt jävla roliga - enligt oss själva. Upp till andra att bevisa motsatsen.

Vilka fan är vi då?
Två kaxiga idioter från en liten grå stad, Borås, där vi lever i tristess tillsammans med våra vänner. Vi har ett så kallat liv där man tvingas jobba för att få mat på bordet nästa månad och tillbringar en hel del tid i telefon - oftast med varandra. Ehhm, kan vara i brist på annat? Ibland unnar vi oss vin på vardagar, mest för att ha anledning att kunna klaga på något. Tillsammans är vi sjukt lika, men ändå jävligt olika - kan vara det våran vänskap bygger på. Och det här med att tala sanning och vara ärlig kan ibland kanske vara lite väl ärligt och bra, så uppskattar ni inte att få en käftsmäll då och då, eller bara vara allmänt förvirrade över våra inlägg - näe, då får ni dra till en annan blogg!

Beccasur är tjejen som är obotligt ärlig, otroligt rolig - men sällan förstår folk hennes humor och en aningen labil. Rödvin och Lasse W är två ting i livet hon inte kan klara sig utan och av två onda ting väljer hon alltid de hon inte har prövat förut och det kan och kommer alltid att bli värre.

Malinblond är den andra tjejen i duon. Hon är den som kan dra en fuldans när det minst passar, ligger först - tänker sen och är lite för ärlig - till och med i opassande situationer. Musiken och vännerna är det som gör livet och hon är den som aldrig blir förvånad men alltid blir besviken.

Okeeeeej.
Blev ni klokare av detta?
Antagligen inte! Men det skiter vi i, så för att göra det hela lättare så får ni helt enkelt lyssna på Den Stora Sömnen - Allt Vi Gör Går Åt Helvete och försöka lisa ut resten själva.
Funkar inte det heller?
Näe, då vet vi inte riktigt vad vi ska göra, möjligtvis hota dig till att fortsätta läsa bloggen som kommer slå och som ibland kommer få dig att le, andra gånger garva, nästa gång lipa och någon stackars gång kanske du till och med kan relatera.
Backa inte för att säga hej, under ytan finns trots allt två jävligt sköna tjejer som skiter i allt - det är därför vi vinner i längden.





So long suckers
//Beccasur & Malinblond

twilight

jag har lovat, verkligen lovat malinblond att inte lägga upp tusen bilder på robert pattinson och det ska jag inte göra. det har jag min egen blogg till haha. men jag känner lite lätt att jag vill bara klargöra att ja, jag är besatt av twlight. 
och ja, jag vet. hade varit lite små charmigt om jag var 13 år och inte 23 år. men nu är jag 23 år och besatt av twlight. ja, det är jag det. take it or live it. 
beccasur
in your face - mrs edward cullen 

Closer

Okej, såhär är det. Beccasur har ett visst beroende till filmen Twilight. I don't blame her, inte alls faktiskt. Själv har jag funnit filmen som bara slog i magen - PANG sa det bara och filmen fångade mitt liv.
Varför kan man ju undra, kanske för att jag kan känna igen mig i vissa delar, kanske för att det är så bra att det gör ont, kanske bara för att. Vad vet jag.

Har du inte sett den?
- Nee, men vad fan väntar du på.
Se den!


Ett av alla favorit citat:


Anna: I'm sorry you're...
Larry: Don't say it! Don't you fucking say "you're too good for me". I am, but don't say it 

// Malinblond - in your face - heeeey


undran

hur kommer det sig att man kan stämma Mcdonalds om man blir fet? 
malboro om man får cancer? 
men man kan inte stämma Carlsberg för allt fullt man knullat?  

humor

som föregående talare skrev.... detta blogg kommer innehålla lite allt möjligt men den kommer ha... ja låt säga en röd tråd med. humor. bitterhumor, svarthumor, bara kul grejer och ja, allt möjligt men med humor. tror att jag fått min poäng ganska så tydlig nu... 
hört på tåget: 
(vi är ett gäng ölsugna, musiktokiga tjejer och killar som är på väg till göteborg. låt säga halvvägs så händer detta) 
jag och malin hör hur en av killarna diskuterar något som stod i tidningen. ett barn har dött i bilen då barnets föräldrar glömt barnet i bilen en tokvarm dag. 
- stackars barn
- stackars barn?! jävla idiot! 
ingen annan verkar ha uppfattat detta utom jag och malin men vi skrattar. gott och länge. och det gör vi fortfarande.... 
hahaha 
beccasur
in your face - bitch 

Okeeeeej

Sedär ja, nu blev jag och Becca bloggare ihop!
Får se hur detta går.
Innehåll kommer bli lite av allt... Det vill säga våran typ av humor, knepiga kommentarer, idiotiska händelser, analytiska tankar om livet framförallt förvirrade tankar om killar och lite till.
Well well... Bloggen ska göras lite snyggare, men det tar vi dock en annan dag!

Fram tills dess så hoppas jag ni kommer följa de två idioterna.

Over and out



Beccasur och Malinblond
In your face - fucker


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0