Allt vi gör går åt helvete...

Föresten.
Ni kanske undrar varför våran blogg heter just "Allt vi gör går åt helvete"?

Det finns som sagt en tanke bakom allt, vi är inte som många andra bloggande tjejer. Ja, alltså sådär prettofittiga med modebilder och Elin Kling som guru, nej vi har en ganska speciell känsla för livet. En aning bitter men skönt sarkastisk inställning till allt. Om vi säger såhär, 23 års erfarenhet av bland annat helvete och stundtals himmel, för mycket alkohol och kanske inte alltid rätt känsla för kärlek och mode så kan vi bjuda på det mesta inom verkliga livet som inte innefattar dagens outfitta och poser bilder.

Länge har vi pratat om att starta denna bloggen då vi känt varandra i sådär 12 år och vet precis vad vi går för. Många fyllesamtal har haft ämnet blogg+rolig+ägd+bitch, alltså vi. I fyllan tror vi oftast att vi är lite bättre än alla andra, när vi sedan nästa morgon vaknar upp och inser - FUCK inte nu igen. Så nej, vi är inte bättre än er, men vi är sjukt jävla roliga - enligt oss själva. Upp till andra att bevisa motsatsen.

Vilka fan är vi då?
Två kaxiga idioter från en liten grå stad, Borås, där vi lever i tristess tillsammans med våra vänner. Vi har ett så kallat liv där man tvingas jobba för att få mat på bordet nästa månad och tillbringar en hel del tid i telefon - oftast med varandra. Ehhm, kan vara i brist på annat? Ibland unnar vi oss vin på vardagar, mest för att ha anledning att kunna klaga på något. Tillsammans är vi sjukt lika, men ändå jävligt olika - kan vara det våran vänskap bygger på. Och det här med att tala sanning och vara ärlig kan ibland kanske vara lite väl ärligt och bra, så uppskattar ni inte att få en käftsmäll då och då, eller bara vara allmänt förvirrade över våra inlägg - näe, då får ni dra till en annan blogg!

Beccasur är tjejen som är obotligt ärlig, otroligt rolig - men sällan förstår folk hennes humor och en aningen labil. Rödvin och Lasse W är två ting i livet hon inte kan klara sig utan och av två onda ting väljer hon alltid de hon inte har prövat förut och det kan och kommer alltid att bli värre.

Malinblond är den andra tjejen i duon. Hon är den som kan dra en fuldans när det minst passar, ligger först - tänker sen och är lite för ärlig - till och med i opassande situationer. Musiken och vännerna är det som gör livet och hon är den som aldrig blir förvånad men alltid blir besviken.

Okeeeeej.
Blev ni klokare av detta?
Antagligen inte! Men det skiter vi i, så för att göra det hela lättare så får ni helt enkelt lyssna på Den Stora Sömnen - Allt Vi Gör Går Åt Helvete och försöka lisa ut resten själva.
Funkar inte det heller?
Näe, då vet vi inte riktigt vad vi ska göra, möjligtvis hota dig till att fortsätta läsa bloggen som kommer slå och som ibland kommer få dig att le, andra gånger garva, nästa gång lipa och någon stackars gång kanske du till och med kan relatera.
Backa inte för att säga hej, under ytan finns trots allt två jävligt sköna tjejer som skiter i allt - det är därför vi vinner i längden.





So long suckers
//Beccasur & Malinblond

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0