F A I L på en söndag

Ja, Göteborg och söndag. Börjar bli lite av en tradition i mitt liv, vilket jag absolut inte tackar nej till alls. Åkte hem till N och vi drog senare vidare mot Järntorget för att möta upp Gubblund med vänner på Dubliners. Det blev en kort visit på Dubliners med äckelshot som innehöll flaggpunch, gameldansk och en droppe rödvin. Hej och hå, där satte vi ribban. Gubblund var redan för full och jag gick med på ett vad, jag trodde lätt att jag skulle vinna men icke. Idag vaknade jag 1000 kr fattigare. Jag får ta den.

Lite ont i öronen, lite tjock i halsen - men hey hey hey, vem har tid att lipa?
Solen skiner faktiskt lite, blåser som fan, men gick en promenad här innan på Hisingen. Jag har ju till och med börjat att hitta här nu. Rätt bra av mig. Jag borde flytta typ nu, men jag fortsätter min jakt på lägenhet.

För övrigt: Söndag är det nya lördag, kött är gött och livet är just nu jävligt bra.

Hej då
//Malinblond

Välkommen till landet av idioter

Såå alla glada puckon, ni som faktiskt valde att rösta på SD eller ens sympatiserar lite lite lite med vad de står för och sedan säger att ni inte är främlingsfientliga eller rasister - ni måste vara så sjukt nöjda med att få in riktiga smart ass in i riksdagen! Jag menar, vem vill inte ha William Petzäll i riksdagen? Han som verkar så sjukt smart och duktig, han som vill "skicka ut" alla invandrare som lever på bidrag och som inte sköter sig medan han själv verkar slita hårt för att leva.

Eller vad sa vi nu? Sliter hårt för att leva på oss andra!? Ja just det, så var det ja.

Sedan har vi ännu en smart SD-politiker, Marie-Louise, hon den smarta som väljer att skriva sina åsikter på Facebook och sedan undra varför folk hyser agg mot henne. Ja du, din lilla hagga, hade du bara använt din hjärna både en och två gånger så kanske du kunde inse själv varför folk inte gillar dig.

 

Så grattis Sverige, ert nya favorit parti har talat.

 

//Malinblond - ogillar att SD-politiker lever av mina skattepengar

 


Regn, lilla landet lagom och ordbajs

Jag har insett att jag har kommit till den där åldern där man slutat bry sig.
Ni vet, sminka sig? Ähhe det är för jobbigt, vem bryr sig!
Klä sig snyggt? Ähhhe, det är så obekvämt, jag tar mina mjukisbyxor.. Vem ska bry sig?!
Jag har lagt på mig några kilon! Ähhe, skitsamma, jag är snygg och bra som jag är, det är ingen som ska bry sig!

Så jepp, jag har slutat att bry mig. ELLER så har jag bara tappat orken till att bry mig. Klart som fan man vill att andra ska se ens bra sidor och inte den fula fläskiga sidan. Men i försvar så säger jag att jag inte bryr mig, för "jag är bra som jag är"-snacket verkar gå hem hos folk. Suckers.

Snacka med min troga vän Beccasur som står och fryser ihjäl på höstmarknaden. Hur muntert är det att stå i ösregn och låtsas vara glad för att sälja saker. Nej fy fan, jag hade hellre dödat. Tänk alla små kiddos som bara är jobbiga och ska pilla på allt. GÅ HEM! Sedan vill jag ha med Beccasur ut i afton, så let her go.

Som sagt, lördag, det vaknas 40-års fest och jag är sjukt opepp.
Det pissregnar och jag hade hellre legat inne och glott film i min ensamhet.
Men icke, för partystassen ska på a la 50-talet som alltid. Sedan liten sko och klassisk hårsnurp med bandana. Man är ju kul som ändrar sig så mycket. Men heeeey, that's me. Jag är inte Nelly paljettklänning utan mer Malin prickig-klänning. Fuck it have it. Bekvämt före snyggt. Jag skulle bli så jävla bra som white trailor trash, stora mjukisbyxor och jävligt skabbig.

Kollade för övrigt på programmet "Ullared" igår, jag fick ta fram min skämsekudde och jag skratta så jag grät. Ett medelålders tattarpar a la svennebanan deluxe som gick och gifte sig på Gekås. Det var det värsta jag sett. Och att de dessutom firade bröllopsnatten på Ullareds kamping i en ful husvagn, det gjorde mig näst intill upprörd över folks misär. När kvinnan som dessutom precis gift sig säger "Det är för bra för att vara sant" när hon ser husvagnen, tre ballonger och ett kampingbord med en flaska skumpa, då kände jag för att börja lipa. När tappade folk vettet så totalt?

Nej, vi glada svenskar bor inte bara i lilla landet lagom där alla ska vara så förbannat glada och pretto. Vi bor också i landet där folket är glada över att gifta sig på Ullareds stormarknad och fira natten i en trång husvagn med en halvfet gubbe utan hår. Vi bor också i landet där vi väljer att rösta fram främlingsfientligt parti i riksdagen och säger sedan att "vi är inte rasister, vi ser bara till landets bästa". Well hey hey hey, vem är jag att dömma andra. Jag är ju sjukt nöjd med att vara halvfläskig i mjukisbyxor drickandes cider i min ensamhet en fredag.

All in på misär.


 

The Drips gör min eftermiddag och kväll lite bättre.

 

//Malinblond - det är för bra för att vara sant

 


Tisdag och ensamhet

Idol och Ensam mamma söker på en tisdag.
Kan anses som katastrof, jag tycker det är rätt gött.

Tisdag, kväll och regn - det är inte 40 grader och havsbad men jag gillar det ändå

//Malinblond

Jösses

Okeeeej, vi sa att vi skulle gå all in... Vi gick all in och lite mer.






Shake! Shake!

Well well well, det är lördag. Alla svenskars favorit dag. Varför? Jo för man går ut och är social, svennebanan livet förvandlas till mörker, svettlukt och ölspill. Det är helt fantastiskt. Det är så vi vill ha det - mest hela tiden.

Idag så har man gjort hushållsarbete i form av tvätt och disk, snart in i duschen och sedan blir det att springa och köpa sallad och lite skit. Senare kommer Beccasur med sig själv och tillsammans blir vi fulla och förjävliga, så som vi gillar oss själva. Drar med bussen till Gbg och sedan tar vi oss till Henkan för en kväll med musik a la Trubbel Gbg och The Rats, Showdown har väl aldrig gjort en besviken?!
Framförallt så sviker aldrig Borås, så all in eller försvinn, allt är shots och siste man vinner!
Sluta lipa, ta på dansskorna och kom med.

KOM IGEN DÅÅÅÅÅÅ!



För att vara extra tydlig

Ikea dumförklarar tydligen sina kunder....



När är allt egentligen bra?

Har ni tänkt på det, alltid klagar man över något. Är det inte väder så är det kroppen, är det inte kroppshyddan är det maten, är det inte maten är det jobbet. Är det inte jobbet som är fel så är det ekonomin, är det inte ekonomin så är det att man inte har tid...
Vad är det för fel på människan?
Kan man aldrig bara vara nöjd? Någonsin?

Jag säger inte att jag är bättre, för jag älskar att klaga. Jag klagar med måtta dock, enligt mig själv. Jag ser faktiskt stunder i livet där det inte finns något att klaga över. Jag försöker.

Just nu är jag less på att klaga, jag är trött på att höra folk klaga. Så snälla människor, ta tag i livet, öppna ögonen och sluta älta, klaga och lipa över skit. Kom igen när livet raserat, vilket ofta inte händer svennebananer som oss, landet lagom där allt är så bra.
Nej. Nu är det slutklagat på ett tag, trots att jag klagar på att ni klagar.

Hej då//Malinblond

RSS 2.0