Mahaha

Jag har en vän som heter Jesper.
Han underhåller mig med komiska bilder, vilket jag uppskattar.

Det är för övrigt vår ute.
Glädje i hjärtat.
Jag har för övrigt börjat äta viktkontrollspiller, komiskt. Det är säkert bara placebo men man ju tro att man kan tappa sötsuget. Jag ska i alla fall försöka gå ner 10 kg. Skam den som ger sig!

//Malinblond - vårväder är glädjeväder


Köparmani

Kan man köpa sig lycklig?
Ja jag tror det, lite i alla fall.
Jag blev glad idag när skorna passa som handen i handsken, sminket jag ville ha fanns och solkort ska ge mig lite färg. Så jo, man kan köpa sig lite lycka.

Att man sedan lipar för att det inte ens är 1 april och pengarna redan börja försvinna på kontot är ju en annan femma?!
Eller?

//Malinblond - några skor rikare, lite nöjdare

liten stad

borås är en liten stad och inget annat. så är det bara. sen att vi tydligen lider av storstadskomplex gör det inte mindre sant för det. det är en liiiiiten stad. punkt. alla känner alla och folk vet mer om en än vad man själv gör. det pratas glatt och avundsjuka är ett faktum.
tragiskt kanske men sant för det.
jag blir påmind om detta ibland och ja, man bor här så vad ska man göra? att folk inte är som de ska har jag redan skrivit om flera gånger innan. men jag blir lite extra trött när jag ser hur folk (boråsare) öppet visar hur trångsynta de är. och detta är egentligen helt accepterat. ingen tänker på det. ingen säger ifrån.
kan vi inte ta steget in i 2000-talet nu? kan vi inte sluta titta snett på folk som inte är som oss själva? kan vi inte börja acceptera att alla är olika och att det är ok? alla behöver inte vara likadana, det är mer än helt ok ändå.
nej, för detta är tydligen sjukt svårt.
-
beccasur - inte ett fan av trångsynthet

Jag vill vara på din...

Jag vill vara på din radio

Jag sjunger mitt hjärta på din radio
Jag vill att du skall veta hur det känns
Du och jag skulle passa bra ihop
Du och jag på samma frekvens

Allting blir sant om man ljuger lite grann
Allting som du hör och ser
Allting som de säger om dig och mig
Allting som de säger om GBG

Jag vill vara på din radio

- Trubbel Gbg/ Radio


Nu spelas Trubbel på högsta volym och jag ska snart ge mig ut i regn och tristess.
Helt plötsligt vill jag ha helg och vin.
Ja tack. Lördag all in.

//Malinblond  - en aningens uttråkad


Sommarkänsla

Sommartack.nu
Jag orkar inte vänta på värme och solsken.
Jag vill ha nu nu nu nu nu.
Denna låten får mig att längta ännu mer.

//Malinblond - solsugen


Dagens tips



LÄS DEN!
Jag kan inte sluta läsa den.
//Malinblond


Dagens irritation och skämsekudde!

Jaaa, nej nu börjar jag skämmas igen.
Ännu en gång över Dating in the dark-reklamen. Bara reklamen gör att att jag skäms över hur människor fungerar och hur man beter sig. Är folk så puckade på allvar eller gör de sig till?

Sedan åker jag ju en del buss. Jag måste villigt erkänna att jag jag hatar folk.
Eller nej, jag hatar folk som åker buss. Jag hatar mig själv för att jag åker buss. Men mest av allt hatar jag folk som åker buss med barnvagn.
De nya bussarna är verkligen inte byggda för barnvagnar och när dessa rabiata morsor kommer in tar de upp all plats och vägrar flytta på sig när man ska av så man får våldsamt knuffa bort folk för att ens komma till dörren innan bussen åker iväg.
Vad är det med nyblivna morsor? De har fan inte rätt till att ta upp all plats på gator, affärer och på bussen! Den dag jag själv blir mamma ska jag ha bärsele om jag nu får för mig att gå i butiker eller liknande.

Beccasur och jag var på Svea-utförsäljning här om dagen. Ojojoj, folk är verkligen inte kloka. Först fick vi stå i kö för att komma in sedan fick vi slåss för att komma ut. Nej tack. Det var inte värt det. Tacka vet jag shopping i fullpris, man slipper ju iaf slåss för en tröja.

Idag ska jag ta tag i mitt liv, gå till frisör I och boka tid, köpa skor, smink och solkort. Sedan ska jag träffa vänner som ska med och träna för att sedan gå hem och äta kesella. Jo, så är det. Mitt "nya" nyttigare liv börjar nu... I G E N ! Men denna gången ska jag klara det. No more småätande och max en unnardag i veckan. Jag klarar det, jag måste klara det. Sommaren och mindre kläder närmar sig - orka vara fet!

Nu kaffe och två riskakor, läsa bok och slöa för jag är ledig!
//Malinblond - kaffemissbruk

Gillar din vibe



Syster Sol är den bästa systern och grym brud.
Själv har jag städat till dessa toner hela kvällen.
Åhh jag gillar din vibe!
//Malinblond - dansat med dammsugaren


Glass

Glass är sjukt underskattat!
//Malinblond - tjock och ensam

Bomb i stan



//Malinblond - mer musik åt folket!


bakis hela veckan!

var ute med damerna i lördags. blev väl en och annan drink och ja, all in som vi brukar säga.. kan väl utan att överdriva säga att jag blev för full för mitt eget bästa. så kan det gå. det är väl helt ok egentligen, det är inte där skon klämmer. att man blir för full ibland och så det händer alla så det är inte det mitt inlägg handlar om.
det handlar snarare om efteråt. dagen efter.
när man ligger helt förstörd som människa och knappt kan byta kanal på tvn. vilket resulterar i att man kollar på väderkanalen i flera timmar. malinblond använder ordet roadkill. utmärkt passade ord. bästa förklaringen.
när man var yngre så kunde man dricka tisdag, torsdag, fredag och lördag. ibland även söndagar. utan problem. bara och börja om och köra på nytt. att gå upp tidigt (05.30) var inga problem, klart att man var lite seg och så men mer var det inte.
jag trodde att jag skulle spy rakt ut varje gång jag rörde mig igår.
märks skillnaden?
helt sjukt vad fort det har gått. det är inte många år vi snackar om. verkligen inte, så gammal har inte tant blivit än.
som jag sa, igår gick det knappt och andas och idag känns det lite i lederna (gammal?) så jag hoppas helt klart att morgondagen blir ännu bättre.
-
beccasur - kollar vidare på väderkanalen

Hur?

Hur ska man förklara känslan av obehag?

//Malinblond - hjälp?!

Berg och dalbana

Söndag, dessa jävla söndagar!
Jag säger som Ebba Grön - "Jag hatar söndagar".
Förstår faktiskt inte folk som kan uppskatta söndagar, det känns alltid som att helgen bara runnit iväg och man får fan inget gjort trots ledig tid. Oftas beror det på bakfylla men fuck it - söndag är inte the shit, söndag är allt annat än vad som kan kallas okej.

Humöret svänger som aldrig förr, känns väl inte helt okej. Men skönt att tömma tårkanalerna ibland. Likaså ta på sig cykelskorna och trampa sönder kroppen och svettas som aldrig förr... Coach T kollade på mig som jag hade trillat och slagit i huvudet och frågade efter om jag var okej. Nu är jag okej. Träning är min drog, löjligt nog, men fan vad skönt. Malinblond is back in the game!

Jag hade finbesök av vännerna H, Em och Beccasur igår. Det var mycket trevligt, jag var dock låg och bakis. Så som mina vänner mår idag mådde jag igår. Ni vet när man vaknar och slår upp ett öga och inser att man är full dagen efter och när varje led ömmar värre än ett brutet ben. Dessutom att man har minnesluckor. 24 år och ingen kontroll, eller ja, jag är ju faktiskt bara 23 ännu - men ändå.

Beccasur har fotoalbum hemma med bilder som borde brännas. Vi pratade om detta tidigare ikväll. All in på att scanna och slänga upp offentligt. Självironi är ju trots allt ganska så kul.
Att ingen sa till en när man var 12 och oförstående. Kunde ingen ruskat i en och sagt att "nej, detta är inte okej". Men ja, man lär av sina misstag och man kan ju faktiskt bara skratta åt det hela.

Söndags kvällen närmar sig sitt slut.
Gammal som man är ska man lägga sig i tid.
Bok, brillor och tofflor - love life.



//Malinblond - en gnutta självironi


vänner

bland det bästa som finns i världen är vänner. utan dem hade man varit helt (mer) tappad. att få prata av sig, skratta och få råd är nödvändigt. ikväll blir det vänner, vin, tjöt och skratt. behövligt. alltid.
beccasur - all in på vänner och skratt

Men hjärndöd

Fy fan.
Är man gammal eller bara värdelös?
Drack igår, gick hem och däcka vid 01-tiden och mår som ett roadkill idag.
Härligt.
Idag blir det all in på saft och popcorn tillsammans med vänner.

Nu städa i ordning och ta tvätten.
Kul.
Näe.
Lördag all in

//Malinblond - förstörd

kan själv.

har precis gått loss med hammare på mina provrum. helt sjukt vad jobbigt och få bort! men eftersom man kan själv är allt i små (mindre) delar nu och redo att köras till tippen. men här går min gräns, nog för att jag kan själv och bla bla men att köra med släpp är inget jag är bäst på så att hjälp med detta kommer i morgon.
sak samma, jag har varit duktig som bara den idag och nu blir det hemgång och en underbar dusch.
-
beccasur - jobbat som en hel karl idag!

Dating in the dark

S E R I O U S L Y !

Fatta vilka praktpuckon det finns i vårt avlånga land.
Skämskudden kommer vara framme på tisdag - igen!

//Malinblond - generad

Magiska åldern

Magiska åldern 24 har precis fått en ny innebörd - trötthet!
Är det okej att känna sig trött 24/7 som en pensionär när man har mer än halva livet kvar att leva?
Nej tacka vet jag om typ 2-3 veckor när jag har långhelg och det innebär ingen fest alls utan bara all in på S O V A ! ! !

Nej nu är pausen i Criminal Minds över.
Macka och te, mjukiskläder och allt som ger mig värme då min lägenhet är kall.
Sedan blir det bok och sova.

//Malinblond - ålder är bara en siffra?

Biiiiaaatch


Unga och oförstörda



Back in the days


Vårkänslan som dog

Jahaaa, nu vaknar man idag och kikar ut. Inte fanns det några vårkänslor kvar där inte!
Skit.
Men jag ger inte upp, jag ska hämta ut min vårjacka idag och hoppas till gud att den passar. Efter lön ska jag köpa skor skor skor och bara längta till vårväder och uteserveringar.
Sedan ska jag även gå till frisören I och fixa ny färg och klippa lugg - det är vår!

Frågan är bara - hur länge ska snön ligga kvar? Midsommar? Jag börjar tvivla på vädergudarna.
Dansa runt midsommarstången och kasta en snöboll på den som hoppar smågrodorna åt fel håll!

Denna veckan har gått fort, redan onsdag och snart är även denna dagen borta. Man jobbar kväll idag och två dagar sedan är det helt plötslig fredag, jobbfest och helg.

Just nu har jag inget mer att skriva.
Dusch nästa.
Musiken är på.
Öhh, ja. Nä.
Hej

//Malinblond - fortfarande trött

rosen, dansen, livet

livet är en dans på rosor
men det är en dans med svåra steg

fixa sig eller inte?

jag är inte den tjejen som fixar till mig varje dag. min morgon ser ut såhär: kaffe, cigg, dusch, tofs, kaffe, cigg, kläder, kaffe, cigg, borsta tänderna, kaffe, cigg, gå.
men idag har jag inte jobbkläder utan vanliga kläder, fixat håret, sminkat mig och haft mig. och en sak kan jag säga... jag beundrar tjejer som gör detta varje dag. jag fattar inte. jag gick upp väldigt mycket tidigare än vanligt för att få till detta. och jag hade tänkt göra detta varje dag i tre veckor. känns inte så jätte troligt faktiskt.
känns som att jag värdesätter min tid på morgon (sova) mer än detta.
-
beccasur - snyggersh en måndag

The bomb

Malinblond och Beccasur jobbar ihop igen.
Det brukar börja med seriösa grejer och avslutas med asgarv och trötthet.
Helt enkelt kul.
Kan bli en bra dag.
Håll tummarna för Malinblond som ska kika lägenhet idag med.
Yay!

Vårtecken a la sol, fågelsång och torr mark kan få vilken människa som helst att må bra.
På med solbrillsen och räkna ner dagar till uteservering och öl i solsken.



//Malinblond - börjar bli mer stabil!


Trötthet

Vad är det med denna söndagen?
För det första är det en sjukt seg dag, för det andra så är typ alla aptrötta!
Lägg av.

//Malinblond - tröttare än en döing

Helg


Musiken i örat - sedan gick man

Jao.
Jag går till jobbet.
Ipod med trasiga lurar gör det inte så kul - men det funkar.



//Malinblond - musiknörd


fundersam

jag funderar och funderar. kommer inte fram till något. i dessa lägen i livet hade det varit underbart och ha någon som bestämde åt mig. som sa rätt av "så här ska du göra!" det hade verkligen varit bra nu.
jag kan verkligen inte komma på hur jag ska göra. irriterande är det.
det värsta är nog att det spelar förmodligen ingen roll hur mycket jag funderar fram och tillbaka för jag kommer nog inte komma fram till något. jag står fan här och har två val, det ena är inte bättre än det andra så det kanske inte spelar någon roll hur jag gör.
-
beccasur - tänker vidare

Minnen






Thai 2007


I, Me, Mine

Fredag morgon, eller ja snart lunch och det känns som en tisdag idag.
Dagsförvirringen är total men helgen för mig = jobb, vilket faktiskt ska bli ganska skönt och hoppas att man får en lugn helg med. Hoppas kan man ju alltid, men på mitt jobb kan det svänga på 3 sekunder dock. That's life!

Just nu sitter jag mest och längtar till sommaren. Värme, skor utan strumpor och solbrillor. Solen ute ger mig lite förhoppning att våren i alla fall börjar närma sig. Jag är en vädermänniska och blir påverkad av vad det är för väder - solen och ljuset gör mig glad(are). Sitter även och lyssnar på Sublime - Santeria som för mgi är Thailand deluxe. Minnen, glädjande underbara minnen.
En dag i taget.
Pratade med min vän E om det igår kväll, en dag i taget är bra motto - man hinner med så mycket på vägen. Och måndag är nästa milstolpe, jag hoppas att den där lägenheten kan passa mig. Jag hoppas.

NU ska man ta tag i sig själv och lalla till jobbet.
En promenad får det bli - det är trots allt S O L !

//Malinblond - funlight love + sol = bättre dagar


Vilken fot?

Ibland undrar jag vilken fot jag ska stå på?
"En dag i taget" är mitt nya motto för att få allt att funka, men jag är less på att tänka hela tiden.
Jag borde göra planen som jag och kompis Libbe smidde i september -09, flytta till Grönland och gömma mig ett tag. Fast faaaan, det hjälper ju inte att gömma sig heller, springa från verkligheten är ju bara en fet lögn för sig själv.

Så, hur ska man göra?
Hjälp!

//Malinblond - upp ner ner upp upp upp ner upp.

Knockout



//Malinblond - städar!


malinblond vs svenska

haha säga vad man vill men malinblond har koll på det svenska språket. frågar man henne vilket som är hennes favoritord på svenska är så får man svaret "seriously"... underbart är det! svårt och inte älska detta svar!
-
beccasur - skrattar

Kontraster

På tal om min musiksmak.
Den speglar så mycket av mig slog det precis till i huvudet...
Lyssna själva.
Två låtar som spelas mycket - två låtar som är helt olika - två låtar som är helt jag.



//Malinblond - musiken talar för sig själv!

Det är min tur nu!

Okej, halva veckan gjord. Eller ja typ!
Vilken dag.
Stress för mig och nackspärr för Beccasur - aj.
Jag måste dock skratta lite när jag ser bilden av en Beccasur med snett huvud. Jag får lust att ställa mig bakom och ropa på henne bara för att se henne vända sig om. Jag är elak jag vet - men ack så kul. Beccasur från samhall, haha all in! Nej krya på nacken, på riktigt.

Om jag pratar för mig själv nu då så har jag sagt upp mig från lite allt möjligt ett tag. Jobbigt men behövligt. Men med en dag i taget så kommer det gå precis hur bra som helst. Tid är inte bara pengar, tid är även livet.
Just ikväll har jag sagt nej till allt och ligger i soffan och gör precis inget alls och har mobilen på tyst så jag inte ens hör vibrationer. L U G N ! Sedan har jag dock tryckt i mig onyttigheter i form av min nya drog och räddning i vardagen Marabou sensation - yoghurt/ rasberry <3 Jag borde ha tränat, eller ja i alla fall gått ut på promenad men nej. Tjock och lycklig!

Just ikväll har jag även musiken på min sida i form av kvällens spellista:
Johan Tenbrink - Det är min tur nu
GG Allin - Don't talk to me
Devo - Whip it
Satan Takes A Holiday - Get the fuck off my stage
Trubbel - Trubbel
Saul Williams - List of demands
osv.
Inte för att skryta så lyssnar man ju på så sjukligt jävla bra musik.
Min smak äger.
Så är det.

Näe, Malinblond (som jag enligt min frissidör I ska bli snart igen) säger tack för nu.

//Malinblond - måndag morgon varje morgon 

en olycka kommer sällan ensam

varför är det så?
varför faller allt när något börjar falla?
helt ärligt så finns det inte mycket mer som kan gå fel på en och samma dag.
det är måndag och början på veckan och ska det fortsätta såhär så kommer jag fan inte klara denna veckan.
i morgon är det tisdag och jag hoppas verkligen att det blir en bättre dag än idag.
-
beccasur - känner sig helt vilsen just nu

visa helger... fy fan

man kan ha bra helger och man kan ha dåliga helger. så är det.
man kan supa med måtta och man kan gå all in. så är det.
man kan klara sig ganska bra och man kan göra göra bort sig fullständigt på fyllan. så är det.
man kan vakna och inse att man klarat sig undan bra och så kan man vakna o inse att man gjort bort sig. så är det.
man kan stå för vad man har gjort och man kan springa och gömma sig. så är det.

gissa vilka av dessa alternativ som gäller min helg?

beccasur - ....





Hide away


När det blir kaos i huvudet!

Åhh fy fan, det värsta helgen på länge - verkligen.
Jag, Malinblond, har inte varit såhär ledsen på länge. Hur kan det finnas så mycket tårar?
Just nu är mitt huvud i totalt kaos, hjärtat slår trippelslag och jag mår illa, riktigt illa.
Konstigt att vissa människor fastnar i hjärtat som klister och som man vet alltid kommer finnas där - men att jag just nu är i kaos är något jag måste ta tag i själv först.
Snälla säg att allt löser sig?

//Malinblond - förstörd

all in

lördag idag och det innebär all in på fyllan för min del.
tror även att detta gäller fler i min närhet.
trevligt.
sega i soffan en stund sen duschen.
beccasur - hoppas vi ses i dimman

Fyllsifullsi


Självironi


Öööh, Näe!

Jaaaha, lördag hela dagen.
Är man pepp?
Njeaa, sådär... Men alltid skönt med sällskap och ett socialt liv igen.

Jag har ett jävla sötsug hela tiden och insåg senast i går kväll att NÄÄE jag kommer aldrig bli fit.
Jag orkar inte heller engagera mig längre. Ork, lust och motivation är nollad.
Kul - inte!

Ikväll blir det vin, cider och tjöt.
Vi får se om kvällen slutar i brutalfylla eller i glädje.
Den som lever får se.

//Malinblond - skeptisk

My song


Jag har huvudvärk.
//Malinblond - diska, städa, plocka, duscha och sova

vaken

har tusen saker att göra i morgon och var sjukt duktig som gick och la mig innan tolv. klart som fan att man inte kan somna utan ligger och tänker på allt som ska göras i morgon och alla andra jävla dagar.
blir helt uppstressad och kan inte somna för det. gav upp till slut och nu sitter jag här. kommer vara sjukt trött när klockan ringer. känner det redan. fan. skitliv.
-
beccasur - sömnproblem?

ensam hemma

att vara ensam hemma. med mysbyxor, te och bok är så jävla underskattat. på riktigt. att vara med vänner och ha folk omkring sig i all ära men visa dagar är det så sjukt skönt och bara vara.
speciellt efter att ha jobbat 13 timmar på en dag. det är bara onsdag idag men jag har redan jobbat över 35 timmar denna vecka. och så kan jag säga att det var sjukt underbart och komma hem till en tyst lägenhet!
denna och nästa vecka kommer jag jobba dygnet runt sen blir det som vanligt igen. hoppas jag.
-
beccasur - njuter av tystnaden

Vinfylla och total förvirring

Tisdagsfyllan med S var som handen i handsken - behövlig.
Vin is the shit, dock mår man som man förtjänar dagen efter.
Muntorr och halsbränna men gött som få har man fått sova - värt!

Har ni någon gång känt att man ibland står med foten i två olika världar och man blir förvirad bara av att tänka?
Så känner jag lite, kanske låter helt wierd.
Men det finns ju alltid en anledning till allt.
Det kanske är dags att öppna ögonen och börja se sig omkring... Ibland gör verkligheten ont.

Sedan är min stora fråga hur man kan lyckas vända något som skulle kunna bli okej till ett helvete?
Varför kan man inte bara svälja sin stolthet och sluta vara pinsam.
Jag pratar inte om mig själv, jag pratar om killar i allmänhet.
Killar i allmänhet (så jaaaa, jag drar inte alla över en kam) har jävligt svårt att ta till sig att det faktiskt kan vara dom som gör att något inte funkar.
Som en klok människa sa, "man måste vattna en blomma - annars vissnar den!".

Sedan att tjejer i allmänhet är överanalyserande idioter, detta inkluderar mig själv, är en helt annan femma. MEN vi brukar ju i alla fall inte bli utåtagerande psykon om något som VI gjort går emot oss.
Det är i alla fall min syn på det hela.

Well, so long sucker.
//Malinblond - livrädd med stil

List of demands


I got a list of demands written on the palm of my hands. I ball my fist and you're gonna know where I stand. We're living hand to mouth! You wanna be somebody? See somebody? Try and free somebody? I gotta list of demands written on the palm of my hands. I ball my fist and you're gonna know where I stand. We're living hand to mouth! Hand to mouth!


är det måndag hela veckan?

det känns lite så. i söndags gick jag runt och var helt säker på att det var måndag. igår visste jag att det var måndag. idag känns det som måndag.
kommer det bli en sjukt jobbig och lång vecka nu bara för detta?
-
beccasur - har inte måndag som sin favoritdag

något helt nytt

jag har som alla kanske inte vet en lampaffär vid sidan av bloggandet... och nu är det så att jag håller på att försöka få till min hemsida. de som känner mig vet att jag inte är speciellt tekniskt lagd så rent spontant känner jag att jag verkligen har tagit mig vatten över huvudet.
detta är helt nytt för mig och jag kommer garanterat att bli nära vän med killarna på supporten.
önska mig lycka till, det kommer att behövas.

beccasur - inne på djupt vatten

malinblond och beccasur storhandlar


Be bop bop bop bop


sex månader

helgen som var så var det sex månader sen jag och malinblond startade denna blogg. vi tänkte dagen till ära skriva ett gemensamt inlägg. nu blev det inte så utan vi hade en filmkväll istället. pizza, godis och film. bra jävla lördag helt enkelt.
men vilket som, både jag och malinblond var mer eller mindre aktiva bloggskrivare på varsin blogg innan denna blev av. efter mycket prat fram och tillbaka så blev det allt-vi-gör-går-åt-helvete ett faktum.
bra idé. vi är nöjda. och lika cyniska, bittra och underbara som för sex månader sen. så är det bara.
om man tänker tillbaka så har allt och inget hänt under den här tiden. vi har skrattat så att tårarna har runnit, gråtit, varit fullkomligt likgiltiga, sarkastiska och framför allt oss själva i alla lagen.
det hade verkligen varit lögn och säga att vi inte gjort saker som vi ångrar, men helt ärligt vem fan har inte gjort det?
hade man kunnat så är jag dock inte så säker på att man hade ändrat så mycket.
för gjort är gjort och så är det. svårare än så är det inte..
vilket som, sex månader och still going strong.
-
beccasur - ville egentligen skriva ett riktigt argt inlägg för att fortsätta på malinblonds inlägg men kom av mig helt

USA - menar ni allvar?

Okej, USA i all ära. Jag har själv varit där, ett fantastiskt land med underbara människor som är väldigt gästvänliga och allt... Men fy fan för att bo i landet.

Jag har idag läst att man i delstaten Utha funderar på att införa en lag om missfall.
Man menar att kvinnor som får missfall ska kunna bli dömda för mord.
P Å   A L L V A R !
Då Utha är en mormontät stat gör man detta för att bla stoppa illegala aborter och kriminalisera avsiktliga handlingar som gör att missfall akn ske så som att dricka vin eller gå på halt underlag. För helvete.
En 17-årig tjej betalade för ett tag sedan 1000 kr för att man skulle misshandla henne så hårt med slag i magen så att hennes foster skulle dö. Fostret dog aldrig och tjejen fick föda barnet som senare adopterades bort!
Varför legalisrerar man istället inte aborter?
Jag blir uppriktigt arg och ledsen.
Lagen gör att varje gravid kvinna som får missfall mer eller mindre blir dömda för mord. Hur humant och normalt är det? Seriöst?!
Som tur är finns det även några kritiker i landet USA som menar på att detta är en kränkning mot kvinnans integritet och frihet (NAAAHE!?!!!) och man jobbar nu för att stoppa lagen.

Har människan tappat allt vett? 
Hur kan man ens lagsätta en sådant förslag? Hur kan man ens lyssna på en religiös idiotsekt med sinnessjuka regler och normer? Jag blir på riktigt mörkrädd.
 
Jag skulle kunna skriva ett så sjukt långt inlägg på allt detta. Men jag ville mest bara uppmärksamma idiotin.
Fy fan för mänskligheten säger jag.

//Malinblond - uppriktigt arg

Lokaltidningen

Ja fy fan.
Människor!
Vad är det för fel på människor?
Min bror skickade denna länk på otroligt pinsamma och idiotiska människor.
http://lokaltidningsbesvikelse.blogspot.com/

Folk har blivit dumförklarade för mindre!

//Malinblond - måndags irriterad

Dömd att bli bedömd


Från steg 1 har du lärt vad som är rätt,
Hur du ska va, hur du ska ta dig fram helt smärfritt i livet
Vilket form du ska ta, vilka svar du ska ha och hur du ska se ut när du ger dom
Ditt sanna jag spelar ingen roll, hur du egentligen är vill ingen veta något om,
Du ska hålla dig i ledet, inte störa något, någonting, en stängd mun säger ingenting
Allt är bara bilder om hur saker ligger till, de är där för att dämpa det du innerst inne vill
Och du luras in i tron att du inte räcker till om du inte följer normen som förväntas av dig
Men säg mig, vem är det som egentligen som tjänar på ett tyglat sinne
Som år efter år går i samma spår och gör så, till den dagen som vi börjar se vart vi går och strävan blir att börja finna nya mål
Du duger som du är
Lyssna nu
Schacka schacka ljudet av stämplar du får och du packas in i fack som styr dina mål


Ehhm BÖH!



Varför inte?!


Insomnia

Jaaaaha, nu var man tillbaka till total vakenhet.
Jag är jättetrött men kan likom inte sova!
Vilken idioti.
Jag behöver sova, verkligen... Påsarna under ögonen bevittnar också detta.
Hemskt.

Sedan rekomenderar jag inte att titta på psykologiska rysare själv för att sedan gå till tvättstugan själv. Obehagligt.
Ja, jag är lite mörkrädd av mig ibland... Men bara ibland.

Nu tvångssova.
//Malinblond - förbannade hockey som höll mig vaken 


RSS 2.0