"men han har så mycket och tänka på just nu" - ursäkten

kära greg, 
på nyårsdagen hade jag en date med kille som jag är ganska så tänd på, men han kom för sent. jag ringde honom och han bad så mycket om ursäkt och sa att han varit tvungen att ge sig av och ta hand om sin mamma. han glömde helt enkelt att ringa mig. jag är helt förvirrad. hans mamma är verkligen sjuk, men det var inget akutfall eller så, vara det att han var tvungen att köra till connecticut. greg, jag gillar honom verkligen. snälla säg att en sjuk mamma är en godtagbar ursäkt för att förlåta honom och tro att han fortfarande vill ha mig. 
bobbie 

kära nyår,
ser man på, den dålig ursäkt i sjuk mamma-förklädnad. för vad som än hänt är det det här han signalerar: "du betyder ingenting för mig." hade du gjort det skulle han ha ringt och sagt hur jätteledsen han var över att inte kunna vara tillsammans med dig den där dagen. om han hade tid att packa en väska hade han tid att slå dig en signal, men han valde att avstå. (du kallar det "glömde", jag kallar det "valde att avstå") när man gillar någon glömmer man dem bara inte så. speciellt inte på nyårsdagen. jag vet att det verkar som om han hade en bra ursäkt, men tyvärr tror jag att det nya året inleddes med ett stort glas "han vill faktiskt inte ha dig"- skumpa för din del. vårda baksmällan och hitta någon som inte glömmer att ringa dig. 

den stora frågan här är om det är ok att glömma att någon glömmer att ringa. jag hävdar att det inte är det. om vi bortser från katastrofer - någon måste in på sjukhus, han har just fått sparken, någon har stulit hans ferrari (det var ett skämt) - borde han aldrig glömma att ringa upp. om jag gillar dig glömmer jag helt enkelt aldrig bort dig. vill du inte ha en kille som glömmer allt annat i livet innan han glömmer dig 

beccasur - gillar greg

"han kanske glömde bort att komma ihåg mig"- ursäkten

käre greg, 
okej, greg, hör här: jag var på en konferens med jobbet och träffade en kille från ett annat kontor i vår firma. det tände direkt. han skulle just be om mitt telefonnummer, det kan jag svära på, när strömavbrottet alban inträffade. mitt i all röran fick jag inte tillfälle att ge honom mitt nummer. jag tror att ett strömavbrott är en tillräckligt god ursäkt för att ringa honom, eller hur? det är ju inte mer än normal artighet att jag ringer och hör hur han har det, håller du inte med? om jag inte ringer honom kommer han bli deppig och tro att jag inte är intresserad. 
- judy 

kära judy mörkläggning. 
det var stan som drabbades av mörkläggning. inte han. du skrev att ni jobbade på olika lokalkontor i samma firma. det kan ju inte vara så jobbigt för honom att kolla igenom personalrullarna eller mailningslistan för att hitta dig. och om han nu inte är lika driftig som du.... så antar jag att han har en mamma eller syster eller väninna som kan visa honom hur man gör, om han är intresserad. 
ps, fy skäms på dig som skyller på force majeure för att ringa upp en kille. 

tappa inte sugen.  du har gjort intryck på honom, punkt slut. om han gillar dig kommer han att minnas dig även efter vulkanutbrott, översvämningar eller red sox-förluster. om inte är han inte värd dig. vet du varför? för du är underbar. (bli inte för kaxig nu) 

beccasur - läser vidare

mina jävla revben!!!

helt ärligt, detta håller fan inte!
jag var riktigt på bättringsvägen....
mådde nästan perfa...
MEN så NÖS jag igår.
och riktigt kände hur allt gick upp.
spräcktes.
knäcktes.
kalla de vad fan du vill men ont så in i helvete gjorde det.
så nu mina nära och kära är jag tillbaka på ruta ett igen.
kan i princip inte ta på mig mina egna skor eftersom det gör så jävla ont!!

jag blir så trött.

beccasur - aj

Ilningar

Helvete vad det ilar i mina tänder.
Typiskt.
Är ni förvånade? Det är inte jag.

Snart kommer Becca hit och då blir det en sväng till City och sedan blir det kvällsmat hos mig.

//Malinblond - fortfarande ganska inspirationslös

dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig

jag har till och från i mitt vuxna liv gått på vad greg säger. greg vet vad han snackar om och han lindar inte in de i sockervadd. det är hård sanning. det är nyttigt att få höra ibland. 

han vill faktiskt inte ha dig om han inte ringer upp dig.
"100 % av de män vi frågade ut sa att de aldrig haft för mycket att göra för att ringa en kvinna de verkligen varit intresserade av. som en bra karl sa: 'en man måste veta hur han ska prioritera'." 

han vill faktiskt inte ha dig om han inte bjuder ut dig. 
"vi gjorde en totalt ovetenskaplig opionsundersökning där vi frågade ut tjugo av våra manliga vänner (mellan 26-45 år gamla) som lever i fasta förhållanden. inget av dessa inleddes med att kvinnan var den som ringde först. en kille sa till och med att om hon hade gjort det 'skulle allt det roliga varit förstört'." 

han vill faktiskt inte ha dig om han inte dejtar dig. 
"100 procent av de killar vi frågade ut sa att 'rädsla att komma för nära' aldrig hindrat dem från att inleda ett förhållande. en kille sa till och med att ' de där med skräcken att komma för nära är bara en myt'. en annan sa 'det är bara sånt vi säger till kvinnor som vi inte är särskilt intresserade av.' "

han vill faktiskt inte ha dig om han inte vill ha sex med dig.
 
"tjugo av de tjugo man vi frågade sa utan att tveka (okej, de svarade via mail, men de verkade ganska säkra på sin sak) att de aldrig någonsin varit riktigt intresserade av en kvinna som de inte ville hoppa i säng med. en av dem tillade: 'va? ursäkta, vad vore det då för vits?' " 

han vill faktiskt inte ha dig om han ligger med någon annan
"100 procent av de utfrågade killarna sa att de aldrig hamnat i säng med någon av misstag. (fast många ville veta hur ett sådant misstag kunde tänkas gå till och hur de skulle göra för att hamna i den situationen.)" 

han vill faktiskt inte ha dig om bara vill träffa dig när han är full. 
"100 procent av de man som vi frågade sa att de aldrig spytt i sängen hos en kvinna de verkligen ville ha. (tydligen vet inte de här jepparna hur man festar) 

han vill faktiskt inte ha dig om han inte vill gifta sig med dig
"100 procent av de män vi frågade ut sa att de inte skulle ha några problem med att gifta sig med en kvinna som de visste var deras stora kärlek. en man svarade: 'vilket pucko har problem med att fria till sitt livs kärlek?' " 

han vill faktiskt inte ha dig om han dumpar dig 
"100 procent av de män vi frågade sa att när de gjorde slut med nån betydde det alltid att de inte ville träffa henne mer. (en kille frågade till och med: ' hur skulle man få ett fantastiskt göra-slut-sex om man inte gjorde slut!?' honom bör ni se upp för!)" 

han vill faktiskt inte ha dig om han går upp i rök 
"100 procent av de män vi frågade som någonsin 'försvunnit' från en kvinna sa att de var fullständigt medvetna om vidden av sitt vidriga handlande när de gjorde det och att det inte skulle ha blivit bättre om kvinnan ringt upp." 

han vill faktiskt inte ha dig om han är gift (eller andra absurda varianter av att inte vara tillgänglig) 
"en av mina kompisar var ute på en förstagångsdate med en kvinna som nämnde att hon även träffade en gift man. han sa genast att det inte skulle bli en andra gång, för om hon inte gillade sig själv tillräckligt för att ha ett ordentligt förhållande, varför skulle du han göra det?"

han vill faktiskt inte ha dig om han är en självisk fan, en tyrann eller rena rama knäppgöken
"en manlig vän till mig vägrar att göra slut med sin fästmö för att han är rädd. (visst är vi skapelsens krona!) när jag råder honom att göra slag i saken säger han alltid samma sak: 'greg, jag väntar på det stora avgörande grälet' under tiden pikar han och retas med och gnäller på sin fästmö för att locka fram ett praktgräl så att han kan passa på att dra. det är inte vackert, men jag hoppas att ni får er en tankeställare. 
100 procent av de killar vi frågade sa att de aldrig försökt plåga eller förödmjuka en kvinna de verkligen ville ha. det är i alla fall en början." 

detta är utdrag ur varje kapitel som alla avslutas med "om du inte tror på greg" och de borde man göra. för greg kan sina saker. exempel på detta kommer senare. 

beccasur - har saknat greg en del i sitt liv  

Fix you

Roligare än såhär blir det inte...


klockan är 01.11

och jag är vaken.
har blivit beroende av supernatural. sitter hela kvällar och kollar på det. hur bra som helst. sen att killen som spelar sam är sjukt fin och titta på är ju inte helt fel heller direkt. 
malinblond är i stora staden och träffar vänner. 
skumt de där, vi pratar flera gånger om dagen. i mobilen, sms, msn osv... 
MEN ja får ta och erkänna att jag saknar min blonda vän ikväll.... 
hoppas att hon har sjukt kul i stora staden i alla fall. 
det är väl så, när man väljer att leva ensam så blir visa kvällar mer ensamma än andra. 
beccasur - ska lägga sig och läsa sin braiga bok.

Fylla all in

Ska man göra det så ska man göra det med stil.
Killen är ju redan min idol.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5987056.ab

pengar

en sak som jag tycker är konstigt är att det spelar egentligen ingen roll hur mycket pengar man tjänar.... de räcker fan inte till än då... när jag jobbade inom industri så fick jag mer pengar än vad jag kunde drömma om (nej inte riktigt men mycke var de) räckte de? NEJ! de finns fan i mig alltid hål att fylla. det är bara så. på den tiden var de körkort och nya möbler till mig o mitt ex. (som han för övrigt har idag och inte jag... nej jag är inte bitter) 
idag är lönen... eh... låt oss säga inte lika stor (svårt och gå från metall till handels... rent ekonomiskt) men samtidigt är mina utgifter mindre. mindre hyra, mobil, inge körkort som slukar pengar.... men de räcker ändå inte. va fan, måste man bli kriminell för att få de o gå runt?!! 
beccasur - längtar ALLTID till den 25e  

Lite dum i huvudet...

Okej, ännu en natt av livet avklarat.
Den tillbringades som så många andra gånger på arbetet, 21-07 på psyk. Det är inget ovanligt. Jag är alltså inte patient, även om man så många gånger kan tro det, nej jag är undersköterska/skötare.

På väg hem gick jag, Emma och Joppe en rask promenix hem och Emma brukar jobba på dagarna. Hon säger "jag tror man tappar jävla massa hjärnceller om man jobbar natt, det kan inte vara bra" och det är då det slår mig att ja, jag har nog blivit lite mer dum i huvudet sedan jag började jobba natt för ca: 3 år sedan. Så hej världen, erkännandet är nu ett faktum - Jag är dum i huvudet.
Nej, men fan det är lite sant... Jag har blivit mer trög och seg samt att jag är yr 24/7! Det är ju faktiskt inte okej. Så alla ni där ute - akta er för dumhetssyndromet, det vill säga nattjobbet!
Okej, det är värt pengarna.

Om inte annat är hösten nu ett faktum.
Fy fan säger jag.

God natt
//Malinblond - dum

Get Down

Okej, förvirrande.
Sjunger de om oralsex?
Om det är så, vad gör en 8 årig kille med i videon och leker pimp för?
Varför har de förmycket brun utan sol och vem har varit frisör och stylist?
Det är tur att tiden går framåt.


Snipp snipp

Okej, sjukt dålig uppdatering - vi vet detta och vi skäms lite över det.
MEN om man får skylla på något så är det väl att man han så sjukt mycket annat i livet, mest stress och jobbiga grejer men även lite festifest där emellan.

Ännu en helg har passerat, jag känner mest att jag längtar till denna helgen som kommer nu.
Man gör ju fan inte annat än att leva för helgerna.
I lördags kom vi även fram till att det är lite åldersvarning på oss nu. Vi uppskattar hemmakvällar mer än stökiga utekvällar, en kväll hemma med körslaget och lite vin var "trevligt". Javisst. Vi är fortfarande bara 23 år.

Annars är det väl löningen man längtar mest efter. Fy fan vad tragiskt att man lever på samma sätt månad efter månad. Lyxar i 1,5 vecka sedan är det fan att panta burkar. Men vi är la inte bittra för det.

Nej jag har just nu ingen lust att skriva.
Jag har egentligen en massa jag vill skriva men jag har ingen ork.

//Malinblond - ont i magen

Ingen tur, inga klöver

Väntar du på bättre tider får du vänta lite till
Mörka moln på din himmel
Trubbel sitter aldrig still - Det är Trubbel

Måndag morgon, varje
morgon

Har du allting som du önskar vi är där när lyckan vänder
Och den vänder skall du se
En kniv i ryggen, ett fälleben

Vi är sprickan i din spegel
Gillar du vad du ser?
Dina problem går aldrig över
Ingen tur, inga klöver

Det är Trubbel

Måndag morgon, varje morgon

Här kommer Trubbel

 //Malinblond önskar god morgon


Nattens humor


arbetsnarkoman

när man jobbar hela hela tiden hinner man inte tänka på sånt som är jobbigt. man hinner inte känna efter hur man egentligen mår. man lever och är som en robot. 
och ja, det är att fly. 
men jag anser att det är okej och göra det ibland. 
att fly behöver inte betyda att man är svag
de kan lika gärna betyda att man samlar sina krafter
beccasur - jobbar ca 15 timmar om dagen 

fundering

tankeställare
om du hade känt hiter som barn, eller bebis rent av OCH visste vad han skulle komma att bli som vuxen och vad han skulle göra... 
vad hade du gjort? 
dödat honom? 
försökt och övertala honom om att de han en dag kommer att tycka är fel, även om du visste att det inte spelade någon roll? 
är det okej att döda en för att rädda flera? for the greater god så att säga. 
beccasur - fick frågan själv och blev fundersam 

Red Eye

Ibland vet jag fan inte vart jag ska vända mig.
Förvirring och känslomässigt trött, fysiskt med för den delen!
Hur kommer det sig att 1000 frågor kan ploppa upp från ingenstans, hur kommer det sig också att man trots all push är helt förvirrad om vart man ska ta vägen?
Tröttsamt.
Jag känner mig som 18 år igen, fast äldre och dummare.

Nu ska jag ge mig på blekmedlet - jag känner redan hur det svider i skinnet, det är då man vet att man lever.

//Malinblond - mer förvirrad och snart blondare

svart....

jag skrev i en så kompisbok som min vän hade skaffat. en fråga var "vilken är din favoritfärg?" och mitt svar var: svart - svart som döden. 
detta är ett tag sen nu. men detta är ett uttryck som har stannat kvar. svart - svart som döden. 
säger en del om hur jag mådde den dagen... 
beccasur - svart? 

konsten att få allt att rasa som ett korthus...

man kan tycka att man är stark. 
man kan tycka att man kommit långt. 
man kan tycka att man vuxit som människa. 
men det är fel. allt som krävs är ett telefonsamtal och allt, verkligen allt bara rasar. så fort att man inte ens hinner andas. det ända man egentligen hinner är att inse att nu är det kört. 
beccasur - fallande 

Neeeej, inte badsalt

Nattens humor.


Som en påse skit

Jaaao, här sitter man nu en tisdag natt - eller onsdag morgon om man hellre ser det så.
Jag är faktiskt sjukt trött trots massa sömn på dagen, så jag konstaterar att jag lider av ständig trötthet. Förjävligt! Eller så är jag bara någonform av hypokondriker... ELLER så är det nåt annat, typ järnbrist?!

Ska göra något så fult som att skolka från jobb. Löjligt va?
Man borde vara vuxen nog att bara säga som det är, men jag kan fan inte med... Så nej, jag väljer att skolka. Kommer ni ihåg hur det var på gymnasiet?! Gaah, gamla goda tiden när man hängde i grupplokalen AR med vännerna, kika på film, tjöta skit och gjorde allt annat än skolarbete. Fina fina tiden. Det var då det - nu ska man vara vuxen.
Skitliv!

Jag har fått pippi på det här med horoskop, tycker att det är sjukt kul. Otroligt omoget av mig, jag vet, men samtidigt så tror jag att alla läser horoskop i smyg någon gång och faktiskt tror på det som står. Jag hoppas på det som står för mig denna månaden, då blir jag en lyckligare människa med mindre bekymmer i livet. Man kanske till och med kan sluta vara analytisk och grubblande, något som tar upp alldeles för mycket tid i mitt liv. Man kanske skulle ta och rätta till skydden och komma igen liksom.
Även om jag älskar att älta, så hatar jag det egentligen - dags att gå vidare, pröva något nytt. Fast om sanningen ska fram så är jag livrädd. Tänk om jag sitter som jag gjorde då (då = ca: 8 månader sedan) och bara fular mig, det har jag inte ork till.

Annars har tandvärken lättat lite, det tackar jag för. Sjukt jobbigt att gå runt och kunna öppna munnen som en liten myra och bara få i sig flytande kost. Usch. Idag har jag i alla fall fått i mig mer än bara te och yoghurt. Den ni! Fast jag blev glad när Ewa sa att jag gått ner i vikt, framsteg och självkänslan steg 2 steg på trappan. Mer av fina kommentarer, det uppskattas... Speciellt såhär på nattetid i regn och storm.

Vädret kan för övrigt dra åt helvete! Vad hände med mysig solig höst och prasslande löv under skorna. Nej, nu får man hålla i mössan, dra igen jackan och se upp så man inte halkar på blöta löv, vilket man faktiskt kan! Jag är det levande beviset på det, den lårkakan var inte att leka med... I och för sig i fyllan - men det hände. Lövjävel!

Nu borde jag inte sitta här och skriva, big brother is in the house.. Ja det är sant. De ska börja bevaka vilka sidor vi är inne på - aldrig kan man bara få vara.

Over and out
//Malinblond - den tröttare versionen

Becoming insane

Well well well.
Sovit lika bra som en, en jag vet inte vad.
Var lite halvvaken där innan vid 12-tiden, typiskt.
Jag är idag så otroligt opepp på arbete så det finns inte i denna värld.
Fy fan säger jag!
Men man har faktiskt inget val...

Semester? Någon?

Jag har ingen tandvärk längre, det känns nästan konstigt. Kanske var värt de där 2000 :- ändå, hel tand och ingen smärta. Man kanske skulle bli tandläkare, de verkar ju tjäna pengar i alla fall!
Men men, en får la nöja sig. Jag är ju trots allt sjukt bra på det jag gör. Eller? Jag tycker det i alla fall.

Nej, om man skulle ringa en livlina. Ja, det vill säga Beccasur.
Hon med revbenen... Tillsammans är vi ett radarpar med en snittålder på 85 år. Sjukt pinsamt.
23 år gamla och redan förstörda, vi kan gå till tippen med en gång.

//Malinblond - arbetsvägrar?!

im back

beccasur är tillbaka. hon har varit frånvarande några dagar nu. för blandande anledningar. men främst för att hon har lyckats bryta två revben och kan röra sig lika mycket som en handikappad 80 plusare. nu är det inte så att hon kan röra sig mera men hon är trött på sig själv nu och anser att det är dags och komma tillbaka. hoppas att ni saknat henne för nu ska hon fan ingenstans. 
nu blir det kaffe sedan butiken där hon kommer och skriva mera och längre inlägg. 
hej på en stund 
beccasur - har ont, är lite bitter... ja allt är som vanligt 

Som man bäddar får man ligga?!

Hade en kul konversation innan, här kommer ett utdrag från den:

Person: som man bäddar får man ligga
Jag: därför jag ligger så gött
Person: Du får ju aldrig ligga!

Haha, kul att sanningen slår tillbaka.

//Malinblond - liggbar?

Meningen med Hugo

Henrik Elmér for the win!


A bird did it


Hahaha, stackars unge!
Fatta varför man hatar fåglar...

//Malinblond - skadeglad


Ansiktsförlamad

Jag ser helt enkelt förjävlig ut.
Förlåt om det är någon som läser detta och faktiskt är ansiktsförlamad, men jag måste få klaga.
AJ.
Jävla tandläkare.
Han var väl i och för sig sjukt snäll, men jag är rädd och jag ogillar otroligt mycket att det kan kosta så mycket att fixa en liten tand.
Ca: 2000 kr fattigare, mer bitter och nu när bedövningen släpper lär jag väl inte bli en roligare vän.

Jag ska bara ligga i soffan och tycka synd om mig själv.
Fy fan.

//Malinblond - fattigare

Dagens lapp



Som vanligt har www.argalappen.se något underbart och bittert att bjuda på!
Mer lappar åt folket!


Det är skrattretande

Okej, vi har kanske inte varit bäst på att uppdatera bloggen det sista, ber om ursäkt för det. Men det finns ju en anledning till allt - vi kan ha de bästa!

Är det inte det ena så är det fan det andra.
Beccasur har lidit i över en vecka nu och som jag tjatat på henne att gå till läkaren - idag var hon där. AJ! 10-0 till Malinblond.. Jag satte en sjukt korrekt diagnos redan förra veckan. Man kanske skulle bli läkare, ersätta alla tomtar som går omkring där ute. Lunginflammation och brutna revben. Aj aj aj aj aj aj aj, ta mig fan AJ!
Här hamnar jag nog lite i lä, men jag har ont, sjukt ont. Det är det här med tandvärk. Fy fan säger jag. Jag hatar tandläkare, jag hatar lukten, synen, ljudet och smärtan som tandläkare orsakar.

Dock är det här med tandvärk bra för vikten, man kan ju fan inte äta eller dricka.
En sak är i alla fall säker, jag kan inte bli anorektiker - vad hade jag gjort utan mat. Nu har jag ätit kass i snart två dagar och ohhh, min mage - jag är hungrig men kan verkligen inte äta.

Som vanligt ser jag ut som ett vrak, sömnlös och jävlig. Herregud. Allt annat än okej, men men fuck it have it. Jag orkar inte bry mig. Kommer väl ligga som ett litet foster och tycka synd om mig själv sedan med.

//Malinblond - en som gett upp!


Någon jävel hatar mig!

Den sista veckan har jag haft allt annat än tur med min kropp.
Idag har jag tandvärken från helvetet!
Måste alltså ringa tandis i morgon, vilket jag inte vill för att:
1. Jag är sjukt jävla rädd för tandläkare
2. Det är så sjukt dyrt!
Blää.
Alltid alltid alltid ska det vara något.
Jag tror fan att jag måste ha varit en hemsk människa i mitt förra liv så mycket som jag får lida nu. Okej, detta är väl inget om man jämför med andra i världen. Men jag klagar, jag klagar med stolthet.
Det gör så inåtahelvete ONT!
Fuck it.

Värmeljus, mjukiskläder och fotboll.
Det är vad dagen går åt till.
Hur kan man lida av ständig tröttet? Järnbrist? Man börjar ju undra.

To ride, shoot straight and speak the truth
//Malinblond - smärtpåverkat grinas

fick precis veta....

.... att det finns ett ställe som heter svenneby.... bor det mycket invandrare när mån tro.....?

beccasur - trött

Bad mongos

Malinblond intog Gbg igår med kära vännen Stini.
Kom hem till Stina och drack lite vin, ja faktiskt bara 3 glas och en cider... Sedan blev det en liten taxi in till stan för att dra till Storan och kika på The Accidents. Bra grejer. Bara det att man såg tre låtar, sedan åkte vi hem.

I taxin mådde man väl sådär kan jag ju villigt erkänna - bad taxichaffisen att stanna på motorvägen och där stog vi brevid varandra, jag och fröken S och spydde i kapp. Alltid lika fräscha tjejer!
Väl hemma så blev det att lägga sig i soffan och där somnade jag som ett barn. Vaknade i natt, noll koll på vart jag var och lyckades traska upp och dricka vatten.

Idag är jag fan inte kung, eller ja drottning då, jag är allt annat! Stina åkte precis till jobbet och jag ska snart inta fosterställningen i soffan igen. Tv, saft och lite mer tv. Sedan blir det dusch och kamma huvudet. Ikväll blir det middag och vi ska la dra ihop något här. Jocke, Jesper och kanske Tonys föräldrar kommer hit. Härligt med passivitet när man inte är på topp.

Dagar som denna är man fan allt annat är kaxig, där av ett ganska lamt inlägg.
Lev väl
//Malinblond - allt annat än fräsch

inte sjöbo

visa dagar är bättre än andra. så är det bara. igår var en dålig dag. en riktigt dålig dag. 
alls kändes piss och jag ville bara vara för mig själv. var ett tag sen man (jag) hade såna dagar. haft en eller två kanske sen sjöbo. på sjöbo var de piss varje dag. sjöbo var inge bra. bra att jag inte bor där utan här nu. här är för övrigt inte på sjöbo. 
nu kommer jag av mig. 
det jag skulle säga var att jag hade en piss dag igår. därav nästan inga inlägg. orka berätta hur dåligt man mår.
 (är det inte det jag gör nu?) 
beccasur - på lite ja... pisshumor 

Bananflugan Vs. Människan

Visst är det helt otroligt att en bananfluga som är mindre än minst lyckas vinna över människan!  
Jag blir sinnessjuk, på riktigt! När den lilla jäveln flaxar förbi framför ögonen, och ens ögon går i kors och man sitter och klappar för sig själv som ett mongo och ingen fattar vad det är för ryck man får... Nej, för det är ju bara jag som ser den lilla skiten.
Fy fan.
Äckliga är dom.
Bananflugan lyckas vinna över mig. Jag ger upp!

//Malinblond - skelögd och en aningen mongolid.

Men hur ska man veta?

Alltså, nu kommer jag in på det här med känslor igen. Ett evigt tjat - jag vet det! Men seriöst, jag har tänkt på detta ganska mycket sedan jag pratade med en underbar och nära killkompis till mig. Det var då jag skrev om "jakten". Nu är jag mer inne på det här hur man ska veta om man träffar/träffat den rätta?! Hur vet man det egentligen.
Jag citerar min mormor, hon var en mycket klok kvinna och någon som stog mig mycket nära: "Malin, den som ska fånga ditt hjärta ska göra det med stil..." och nej, jag kan nog fan inte säga det bättre själv. För det är väl ändå så det är? Stil är ändå något som man glömt bort när man trillar dit - man ser bara raktfram och allt är blommigt och rosa - inte riktigt som det är i verkligheten. Och om det är så, då ska du skatta dig lycklig din jävel! Nej tacka vet jag det där med stil!
Jag är sjukt less på att bli uppraggad, sedan får man alla de där söta smsgrejerna, samtalen och uppmärksamheten - sedan POFF, så dog det ut. Så sluta upp med det där, det är allt annat utom stil. Vill man bara ligga, varför säger man inte det då? Huh? Ärlighet varar ju i längden har vi ju kommit fram till...

Okej, vi har alltså det här med stil.
Men sedan säger många att den som ska fånga dig ska kunna plocka ner månen. Där tycker jag att jag fick ett ganska klart svar på att jag alltid kommer leva singel. Inte en jävel kan plocka ner månen, hur mycket han/hon än vill. Så den teorin tycker jag vi sumpar och håller oss till den ovanstående.

Nej mina vänner, jag tycker att det är en jobbig grej det där med kärlek - eller så har jag faktiskt bara träffat fel folk. Men när, när i hela helvete dyker min McDreamy upp? Jag vill också leva i världen med rosa moln och ulliga får... Eller det där är ju allt annat än just jag, men ni fattar min teori!? Om inte annat så citerar jag en del av ett fyllesms som jag drog iväg förra veckan: "det är synd att folk inte ser hur jävla bra tjej man är!", sjukt pinsamt - men jag bjuder på det. Kanske är det så, att de faktiskt inte ser hur jävla bra man är, men då är det ju inte mer än deras förlust och min vinst.

Nu fick vi skriva av oss om detta också.
Kul liv.
Jag återgår till min tårtbit - inte varje dag det bjuds på fingrejer på jobbet, så pass på.
// Malinblond -  den eviga singeln!?

En natt med Libbe

Hej och hå.
Här sitter man på jobbet, som tur är så har jag herr Libera i Gbg sittandes på sitt jobb. Det är stunder som denna man älskar msn.

Idag är det humordag - min typ av humor.
Jag älskar det.





Antagligen är det bara jag och Stefan som skrattar - men det gör vi ta mig fan med stil!

//Malinblond - lätt frustrerad


en dag som verkligen bara flög i väg

jag gick upp vid nio idag. fixade mig (eller ja, dusch kläder gå) och sen var klockan fan mig 18.00
vart har denna dagen tagit vägen? hade massa massa och göra idag. har väl gjort hälften. nej, inte ens det tror jag. fick besök av erina och christian (nya kerstin för övrigt) i butiken. jag och pappa satt och pratade om allt och inget. ja, den var det dags att stänga. jaha, vad hände egentligen? sjukt. att jobba över hade jag ingen lust med heller. har jobbat minst 10 timmar om dagen nu ett tag och just idag kände jag bara för att gå hem. hem till min lägenhet. hem till te, bok och tystnad. underbart. sjukt underskattat. verkligen. 
beccasur - med ryckande te och en ny bok i handen  

roliga bilder

jag vet jag vet 
inte det nyaste bilderna 
men jag tycker att de är roliga 
  
   
beccasur - småskrattande 

Idolhysterin tar kol på mig!

Vart jag än vänder mitt huvud så är det någon jävel som snackar om Idol.
Okej, kul programidé, mm, det är kul för dom som kan sjunga, det är kul för dom det går bra för, men nej - jag orkar inte höra mer om det nu! Kan det inte också vara Sveriges mest långdragna program?! Först uttagningar, sedan deltävlingar, sedan ytterligare en deltävling - SEN kommer finaltävlingen. Ähe, jag fattar verkligen inte grejen.
Ett ord till om Idol och jag spyr rakt ut.

Annars så är det snart dags att dra och träna. Boxpass i 75 minuter, får väl se hur det går idag. Jag är redan blåslagen, men det är bara att bita ihop. Skam den som ger sig. Idag är det jag och fröken Edin som går all in. Efter det blir det att bege sig direkt till jobb, så därför laddar jag just nu med en koffeinkick a la Malinblonds starka kaffe. Ingen annan uppskattar mitt starka kaffe - förutom jag då!

Göteborg väntar i helgen, fint som fan. I morgon blir det att möta upp Stina vid hennes jobb och sedan blir det kalajsing med vin och grejer. Lördag kommer Beccasur och kanske Em och joinar mig. Det blir psychobilly/surf-musik på Showdown. Så antingen joinar man, eller så ligger man hemma och lipar för att man missar en sjukt bra kväll.

Fan, nu blev jag sjukt chokladsugen - det bara kommer över mig.

//Malinblond - ur en nyvaken värld


Malinblond <3 Grannfejder

Jag älskar lappar, jag gör verkligen det. Speciellt de lapparna där man riktigt känner ilskan hos den som skrivit, att det finns ett ärligt hat och där frustrationen är så stor att Herr Aschberg snart blir inkallad från tv3's Grannfejden för att lösa ett ganska så onödigt men ack så roligt bråk.

Själv har jag bråkat med grannar när jag bodde hemma hos päronen. En familj under våran lägenhet har seriösa problem, vore dumt att namnge dom - även om jag vill, deras barn måste ha någon form av bokstavskombination (AdHd, Damp osv.) och föräldrarna lider av någon form av förslappning i hjärnan. Barnen skriker, slår i väggarna, bankar mot rutorna, smäller i dörrar osv. medan föräldrarna oftast inte gör något alls. Ibland får föräldrarna rycket och skriker tillbaka, oftast inte väldigt vänliga ord... Jag fick leva med detta i 3 år, tillslut fick jag nog och när jag skulle flytta hemifrån så mötte jag den ena föräldern i trappan som log lite mot mig och sa "jaha, ska du flytta?" och log inte alls tillbaka och sa "ja och tacka fan för det, nu blir det i alla fall tyst!" och sedan gick jag vidare med min kartong.
Barnen i familjen sprang upp och ner i trappan en dag när jag kom hem trött från jobbet, den minsta ungen, som då var 5 år, räckte ut tungan mot mig och jag tappade det totalt.
Istället för att vara mogen och bara gå så pekade jag "fuck you" tillbaka och sa något så moget som "ungjävel". Okej, verkligen skitmoget av mig... Men jag klarade inte mer, jag gav upp. En 5 åring fick mig att förlora förståndet.
Min mamma var mindre stolt över mig när jag berättade vad jag hade gjort, hon tyckte att jag var pinsam och okej, jag kan förstå henne! Men seriöst, lev med en sådan familj varje dag - du skulle också tappa det.

Det finns alltså en anledning till varför jag älskar arga lappar. Innerst inne är jag precis som dom, frustrerad, irriterad och hatisk.


Jobbsing

Jao, man sitter här återigen.
Lika grå som alltid och det är alltid samma tidpunkt som jag blir trött - poff, säger det och jag blir som en zombie. Men när klockan närmar sig 07.00, det vill säga hej då jobbet och hej sängen, så BANG! - blir jag pigg igen. Förjävligt.

Helgen närmar sig ganska så fort, tänker man efter så går veckorna löjligt snabbt faktiskt. Vissa snabbare än andra, konstigt, med tanke på att det är lika många dagar, timmar och sekunder vecka efter vecka. Men man ska väl inte klaga. Är det bara jag som i princip lever för helgerna? Ah, förutom de helgerna jag jobbar då! På söndag kväll sitter man redan och planerar vad man ska göra nästa helg, är det i brist på annat eller bara för att kunna överleva veckan? Många frågor om en helt meningslös sak, skitsamma.

Jävligt otroligt att vi hade 112 läsare igår, bloggen skapades för tre dagar sedan. Kul att ni läser dock. Ni måste väl ändå erkänna att denna bloggen lockar en att läsa igen. Gör den inte det så fuck off and die! Ja som sagt, ärlighet varar i längden.

//Malinblond - tröttare än en döing.

RSS 2.0