dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig

jag har till och från i mitt vuxna liv gått på vad greg säger. greg vet vad han snackar om och han lindar inte in de i sockervadd. det är hård sanning. det är nyttigt att få höra ibland. 

han vill faktiskt inte ha dig om han inte ringer upp dig.
"100 % av de män vi frågade ut sa att de aldrig haft för mycket att göra för att ringa en kvinna de verkligen varit intresserade av. som en bra karl sa: 'en man måste veta hur han ska prioritera'." 

han vill faktiskt inte ha dig om han inte bjuder ut dig. 
"vi gjorde en totalt ovetenskaplig opionsundersökning där vi frågade ut tjugo av våra manliga vänner (mellan 26-45 år gamla) som lever i fasta förhållanden. inget av dessa inleddes med att kvinnan var den som ringde först. en kille sa till och med att om hon hade gjort det 'skulle allt det roliga varit förstört'." 

han vill faktiskt inte ha dig om han inte dejtar dig. 
"100 procent av de killar vi frågade ut sa att 'rädsla att komma för nära' aldrig hindrat dem från att inleda ett förhållande. en kille sa till och med att ' de där med skräcken att komma för nära är bara en myt'. en annan sa 'det är bara sånt vi säger till kvinnor som vi inte är särskilt intresserade av.' "

han vill faktiskt inte ha dig om han inte vill ha sex med dig.
 
"tjugo av de tjugo man vi frågade sa utan att tveka (okej, de svarade via mail, men de verkade ganska säkra på sin sak) att de aldrig någonsin varit riktigt intresserade av en kvinna som de inte ville hoppa i säng med. en av dem tillade: 'va? ursäkta, vad vore det då för vits?' " 

han vill faktiskt inte ha dig om han ligger med någon annan
"100 procent av de utfrågade killarna sa att de aldrig hamnat i säng med någon av misstag. (fast många ville veta hur ett sådant misstag kunde tänkas gå till och hur de skulle göra för att hamna i den situationen.)" 

han vill faktiskt inte ha dig om bara vill träffa dig när han är full. 
"100 procent av de man som vi frågade sa att de aldrig spytt i sängen hos en kvinna de verkligen ville ha. (tydligen vet inte de här jepparna hur man festar) 

han vill faktiskt inte ha dig om han inte vill gifta sig med dig
"100 procent av de män vi frågade ut sa att de inte skulle ha några problem med att gifta sig med en kvinna som de visste var deras stora kärlek. en man svarade: 'vilket pucko har problem med att fria till sitt livs kärlek?' " 

han vill faktiskt inte ha dig om han dumpar dig 
"100 procent av de män vi frågade sa att när de gjorde slut med nån betydde det alltid att de inte ville träffa henne mer. (en kille frågade till och med: ' hur skulle man få ett fantastiskt göra-slut-sex om man inte gjorde slut!?' honom bör ni se upp för!)" 

han vill faktiskt inte ha dig om han går upp i rök 
"100 procent av de män vi frågade som någonsin 'försvunnit' från en kvinna sa att de var fullständigt medvetna om vidden av sitt vidriga handlande när de gjorde det och att det inte skulle ha blivit bättre om kvinnan ringt upp." 

han vill faktiskt inte ha dig om han är gift (eller andra absurda varianter av att inte vara tillgänglig) 
"en av mina kompisar var ute på en förstagångsdate med en kvinna som nämnde att hon även träffade en gift man. han sa genast att det inte skulle bli en andra gång, för om hon inte gillade sig själv tillräckligt för att ha ett ordentligt förhållande, varför skulle du han göra det?"

han vill faktiskt inte ha dig om han är en självisk fan, en tyrann eller rena rama knäppgöken
"en manlig vän till mig vägrar att göra slut med sin fästmö för att han är rädd. (visst är vi skapelsens krona!) när jag råder honom att göra slag i saken säger han alltid samma sak: 'greg, jag väntar på det stora avgörande grälet' under tiden pikar han och retas med och gnäller på sin fästmö för att locka fram ett praktgräl så att han kan passa på att dra. det är inte vackert, men jag hoppas att ni får er en tankeställare. 
100 procent av de killar vi frågade sa att de aldrig försökt plåga eller förödmjuka en kvinna de verkligen ville ha. det är i alla fall en början." 

detta är utdrag ur varje kapitel som alla avslutas med "om du inte tror på greg" och de borde man göra. för greg kan sina saker. exempel på detta kommer senare. 

beccasur - har saknat greg en del i sitt liv  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0